21W Lumi-X solcellsladdare

I lager
799,00 SEK
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Laddar alla typer av smartmobiler/surfplattor
 • Storlek
  Hopfälld: 29 x 17 x 1,6 cm. 
  Utfälld: 68 x 29 x 1 cm.
 • Output: 2 x 2,1A (5V)
 • Vikt: 560 gram
 • Vattenavvisande design
 • Möjlighet för tillköp av powerbank
 • 2 års full garanti

 Lumi-X 21W solcellsladdare

Med en vikt på 560 gram och en blygsam storlek i hopfällt läge, är denna laddare perfekt till laddning av exempelvis smartmobiler och annan utrustning med liknande strömförbruk, när du är på språng. Laddaren är resistent för väder och vind och kan bara läggas ner på gräset när du har användning för extra ström. Solcellsladdaren har dessutom 4 metallringar och två medföljande karbinhakar, så att den kan spännas fast säkert på t.ex. en väska om du är ute och i rörelse med laddaren. 

 

Hur mycket är 21W?

Om du ännu inte har den helt stora erfarenheten med solcellsladdare och är osäker på hur många Watt du får användning för, kan vi varmt rekommendera att du tar en titt i vår "Guide till val av solcellsladdare". Här får du både en bra uppfattning om hur mycket 21W är och en överblick över några av de olika faktorer som är värda att överväga, innan du väljer vilken laddare du ska använda. 

 

Vattenavvisande design

Solcellsladdaren är normalt vattenavvisande och kan tåla lätt regn när den är utfälld. I spöregn rekommenderas att solcellsladdaren tas in.

 

Hög konverteringsgrad

Solpanelen i denna laddare har en effektivitet på upp mot 20 - 23%, där många andra laddare har en effektivitet på 17 - 18%. 

 

En powerbank är alltid en bra idé till solcellsladdare

Solpanelen kan i princip ladda smartmobiler och surfplattor direkt från solen, men speciellt några typer av smartmobiler är känsliga för strömkällan. Detta betyder att en del modeller någon gång avvisar att ladda direkt från solcellsladdaren. Av denna orsak rekommenderar vi alltid att använda en powerbank, som inte är så känsliga för strömkällan, (smartmobiler har inte problem med att hämta strömmen från powerbanken). 

Ett annat gott skäl till att överväga en powerbank, är att du inte behöver ha din smartmobil eller surfplatta kopplad till laddaren när solen skiner. Istället kan powerbanken ligga tillkopplad till laddaren under dagen, oavsett om det är solsken eller inte, för att sen till kvällen - eller på vilken som helst annan tidspunkt - enkelt överföra strömmen från powerbank till surfplatta eller smartmobil.

 

Specifikationer

 • Solpanel: 21W
 • Storlek
  Hopfälld: 29 x 17 x 1,6 cm. 
  Utfälld: 68 x 29 x 1 cm.
 • Vikt: 560 gram
 • Output: dual USB, 2 x 5V/2,1A

 

Förpackningen innehåller

 • Lumi-X 21W solcellsladdare
 • 2 karbinhakar
 • Engelsk manual

 

Write Your Own Review
Du recenserar:21W Lumi-X solcellsladdare
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.