2600mAh batteri till Lumify (alla modeller), Truro

I lager
49,00 SEK
  • 1-2 vardagars leveranstid

Högkvalitativt laddningsbart batteri till Lumify ljusslinga och Truro lampor.

Högkvalitativt laddningsbart batteri till Lumify ljusslinga. Batteriet har samma kvalitet och kapacitet som det som följer med i förpackningen till Lumify 300. Det är därför en uppgradering av det batteri som ursprungligen sitter i Lumify 100 och Vintage. Den extra kapaciteten är naturligtvis dock bara en fördel för de kortare ljusslingorna och medför en förbättrad funktion under vinterhalvåret. 

Om du också önskar köpa en ny batteribox till batteriet, hittar du den här: 

 

Til Lumify 300

Til Lumify 100/vintage

Write Your Own Review
Du recenserar:2600mAh batteri till Lumify (alla modeller), Truro
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.