6,5W Påhängssolcellsladdare

I lager
Specialpris 384,30 SEK Ordinarie pris 549,00 SEK
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • 6,5W solcellsladdare
 • Lätt, (226 gram), och tålig
 • Kan fästas på nästan allt
 • Perfekt till trekkning och vandringsturer
 • Laddar smarttelefoner m.m. via USB
 • Stöt- och vattenresistent

 

Tålig, praktisk och lätt laddare - med kraftfull solpanel!

Andra generationen av SolarCamps egna favorit-solcellsladdare är nu på banan. 6,5W påhängsladdaren är otroligt lätt, tålig och enkel att fästa på exempelvis ett tält, en cykel eller en rvandringsyggsäck, med hjälp av de medföljande karbinhakarna. Det är också möjligt att fästa den med sugkoppar på ett fönster. Påhängsladdaren är något av det bästa inom bärbar solenergi - perfekt att ha med på resan eller på festivalen, men i synnerhet på vandringsturer.

Laddarens kraftfulla 6,5W solpanel laddar en smarttelefon på bara ett par timmar i full sol och kan därför lätt följa med flera smarttelefoners dagliga energiförbruk under bra väderförhållanden. Alternativt kan de också supplera andra enheter som t.ex. kamera, GPS eller surfplatta. Den praktiska fickan på baksidan av påhängsladdaren, har bra storlek för att exempelvis kunna rymma en smarttelefon eller en powerbank, där elektroniken även skyddas mot lättare regn.

 

 

Powerbank och längre laddningskabel

Via USB kan du enkelt ansluta smarttelefon, surfplatta, (och alla andra enheter som laddas via USB), till solcellsladdaren och därmed få de 6,5 watt när det är fullt solsken. Några telefoner och surfplattor har en mer ömtålig strömstyrning, vilket gör att de - särskilt i mulet väder - någon gång "slår av" och inte laddar. Detta är en helt generell sak med alla typer av solcellsladdare, där det laddas direkt från solpanelen. Vi rekommenderar därför att alltid använda en powerbank, då de är mindre känsliga. 

Fördelen med att ladda en powerbank är dessutom att den kan ligga i tryggt förvar i fickan på solcellsladdaren hela dagen, utan att du behöver tänka mer på den under tiden som den laddas av solens strålar.Om du väljer en powerbank med lite större kapacitet än telefonen, kommer den också att ha plats till att lagra mer än bara en timmes solsken och du kan ladda telefonen från powerbanken när det passar dig - "Win/Win". Vi rekommenderar ALLPOWERS 5000mAh powerbank till denna laddare, då den har en god kapacitet till denna storlek på laddare och passar i fickan på solcellsladdaren.

Du kan använda din vanliga USB-kabel tillsammans med påhängsladdaren. Det följer också med en 25 cm. lång mikro-USB-kabel. Önskar du en längre laddningskabel, köper du enkelt och billigt en här på sidan: USB-kablar

 

 

Specifikationer
 • Solpanel: 6,5W
 • Output: USB 5V
 • Storlek: 31 cm x 18 cm
 • Totalvikt: 226 g

 

Förpackningen innehåller
 • 6,5W solcellsladdare
 • 4 x sugkoppar
 • 4 x karbinhakar
 • Laddningskontakt: USB-MICROUSB (cirka 25 cm lång kabel)

 

Write Your Own Review
Du recenserar:6,5W Påhängssolcellsladdare
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.