Cylinderformad ShapeLight solcellslampa med USB, (ljusfärgen kan ändras)

I lager
949,00 SEK
 • Köp 2 för 900,00 SEK och spara 5%
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Producerad av: 
 • Till utom- och inomhusanvändning
 • Kan inställas till flera olika ljusfärger
 • Laddas via solceller/USB/eluttag
 • Dold solpanel
 • Enkel installation
 • 2 års full garanti

Enkel installation -  kräver inga sladdar

Nu har du möjligheten för att skapa en wow-effekt till varenda inom- eller utomhusområde, med dessa vackert färgskiftande "mood lights". Serien av ShapeLigths kan användas som bärbara lampor, antingen på USB-laddning eller som solcellslampor där batteriet laddas av solljuset alternativt som en vanlig lampa ansluten via eluttag, (till detta krävs endast en adapter till USB-uttaget). Med denna breda användningsmöjlighet, ges friheten att placera lampan vart som helst i ditt hem eller trädgård. Välj bara vilken favoritfärg du önskar på ljusskenet eller låt lampan lungt och stilla skifta i olika färger på ljusskenet.

 


Många har nog sett de populära klotformade lamporna, som kan användas som prydnad i trädgården. ShapeLights är nästa generation på detta koncept - De kan dekorera fint i trädgården, men finns nu att få i olika former, skiftande ljusfärger och så är de stabila nog till att kunna användas som stolar eller små bord.. 


Inne i lampan sitter det dolt en inbyggd solpanel, som alltså gör det möjligt att placera lampan långt bort från eluttag och istället låta den laddas från solen hela året runt. Lamporna kommer dock att lysa kortare tid i de allra mörkaste vintermånaderna, ifall laddningen endast koncentreras till solenergi. ShapeLights passar dock lika bra till inomhusanvändning och ger - som det kan ses på bilderna - ett mysigt och trevligt ljus.

 

Stämningsbelysning i skiftande färger

ShapeLights skapar en trevlig atmosfär och de kan ställas in till att skiftande lysa med rött, grönt, blått, lila, rosa och ljusblått ljussken eller till att endast lysa med någon av dessa färger. Du kan också välja att lampan lyser stabilt med vitt eller varmvitt ljus, där lampan har ett märkbart starkare ljus än vid de andra färgerna. 

 

Användning av ShapeLights inomhus 

ShapeLights kan användas inomhus som stämningsbelysning i vardagsrummet, som en nattlampa i barnens sovrum eller kanske i entrén. Via en USB-adapter kan ShapeLight kopplas direkt till ett uttag eller så kan den, (eftersom den har batterier), laddas via USB och användas som bärbar lampa om det inte är något uttag i närheten. En full laddning via USB tar bara ett par timmar och räcker till 50 timmars brinntid. Färgerna vitt och varmvitt lyser kraftigare än de andra färgerna och lampan kommer därför att kunna lysa längre tid med de andra färgerna. Den kommer typiskt att lysa i två nätter på en enkel laddning, om den ställs in på vitt eller varmvitt.

Användning av ShapeLights inomhus 

ShapeLights kan användas inomhus som stämningsbelysning i vardagsrummet, som en nattlampa i barnens sovrum eller kanske i entrén. Via en USB-adapter kan ShapeLight kopplas direkt till ett uttag eller så kan den, (eftersom den har batterier), laddas via USB och användas som bärbar lampa om det inte är något uttag i närheten. En full laddning via USB tar bara ett par timmar och räcker till 50 timmars brinntid. Färgerna vitt och varmvitt lyser kraftigare än de andra färgerna och lampan kommer därför att kunna lysa längre tid med de andra färgerna. Den kommer typiskt att lysa i två nätter på en enkel laddning, om den ställs in på vitt eller varmvitt.

Med inomhusinställningen fungerar ShapeLight på många vis som en vanlig lampa, då den först lyser när du tänder den och släcker när du stänger av den. I motsättning till utomhusinställningen, kommer ShapeLight att fungera i upplysta områden vid inomhusinställningen och det är ingen timer som automatiskt släcker lampan efter sju timmar.

 

Användning av ShapeLights utomhus

ShapeLights är perfekt till att skapa stämning i trädgården. Basen inne i lampan innehåller en dold solpanel som laddar lampans batteri, via solljuset, genom lamphöljet. Lampornas batteri kan även laddas via USB, vilket är perfekt om du inte har en position där det är gott med sol att placera lampan i eller under längre perioder med mycket molnigt/grått väder. En full USB-laddning tar blott ett par timmar och är tillräcklig till sju nätter med ljus utan någon hjälp från solen. På utomhusinställningarna kommer din ShapeLight att tändas automatiskt när det blir mörkt och stängas av efter sju timmar, vilket sparar på strömmen till följande nätter.

 

Solcellsprestanda 

ShapeLights är designade för utomhusanvändning året runt i England, som ju på många vis har väder- och ljusförhållanden som liknar det vi har i Sverige. Som nämnt kan ShapeLights även laddas via USB på endast ett par timmar. Laddning via USB är dock inte nödvändigt om väder- och ljusförhållandet under vintern är bra, men en USB-laddning varannan vecka är tillräcklig för att säkra sju timmars brinntid varje natt, oavsett väderförhållandena.

ShapeLights fungerar sju nätter på en USB-laddning - utan någon som helst hjälp från solen, så en någorlunda bra placerad ShapeLight-lampa kommer bara behöva en laddning varannan vecka under vintern och en sällan gång under våren och hösten för att fungera perfekt sju timmar varje natt. USB-laddning är normalt inte nödvändigt under sommarmånaderna.

 

Vattenskydd

ShapeLights har IP67 "väder- och vattenskydd", vilket gör att den kan användas utomhus året runt och kan motstå allt det som det svenska vädret kan bjuda på.  IP67 betyder även att du kan använda ShapeLights i alla inomhusområden - också badrummet.

 

Enkelt batteribyte

I Shapelight-lamporna används ett 18650 lithium-jon-batteri (medföljer lampan), som är den sortens batteri som i dag är det föredragna att använda i elektroniska produkter som befinner sig i den bättre änden av kvalitetsspektrat. Denna sorts batteri ger flera års problemfri användning och kan ganska enkelt skiftas ut mot nya, när det en gång i framtiden blir behov av det. 

 

Hållbarhet

ShapeLights är gjorda av extremt hållbar PE-plast och är starka nog till att kunna användas som en slags lysande möbel. Både "Cube"- och "Cylinder"-modellerna kan lätt användas som ett litet bord och stol för barn eller lättare vuxna

 

Specifikationer

 • Mått:
  40 cm. hög
  25 cm. diameter
 • Vikt: 1,85 kg.
 • IP167-skydd, för utomhusanvändning
 • Högkvalitets18650 Litium-jon-batterier, (ingår och är installerat)

 

Förpackningens innehåll

 • 1 st. Shapelight
 • 1,5 meter USB-kabel
 • Monteringsspett, (vid montering på gräsmattor, rabatter och liknande)
Write Your Own Review
Du recenserar:Cylinderformad ShapeLight solcellslampa med USB, (ljusfärgen kan ändras)
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.