Flytande solcellsfontän med batteri och belysning, (24 LED)

Ej i lager
Specialpris 559,20 SEK Ordinarie pris 699,00 SEK
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Perfekt til dammar eller stora fågelbad
 • Fungerar även efter solnedgången
 • 7 olika fontänmunstycken
 • Tork-skydd
 • Packa upp och fontänen fungerar direkt
 • Max vattenstrålhöjd: 60 cm. 
 • Fontänens diameter: 20,5 cm. 
 • 24 LED-lampor
 • 3,5W solpanel
 • Inbyggt 2000 mAh-batteri

Flytande fontän med batteri och belysning

Denna flytande fontän, med batterifunktion, är optimal till dammar och stora fågelbad och är superenkel att använda. Bara placera fontänen i vattnet och se magin hända!

  

Fortsätter fungera, både när det blir molnigt och kväll

Det inbyggda batteriet säkrar att fontänen fungerar sprudlande, både i solsken och om det blir molnigt i en period. Batteriet gör alltså att fontänen kan prestera lite mer stabilt än motsvarande modeller utan batteri. Fontänen laddar dessutom tillräckligt med ström på solrika dagar, för att det också ska fungera flera timmar efter att solpanelen inte längre träffas av solstrålarna. Om det blir mer tät molnighet så tar fontänen - liksom andra modeller - en paus, men batteriet fortsätter att laddas till kvällen.

Inbyggd LED-belysning

Fontänen har 24 st. inbyggda LED-lampor, som tänds i skymningen och lyser med en naturligt vit ljusfärg. Det betyder alltså att fontänpumpen fungerar på dagen utan att lamporna tänds. När det skymmer så fortsätter fontänen spruta vatten samtidigt som LED-lamporna tänds och skapar ett vackert resultat, eftersom lamporna är kraftiga nog till att lysa upp vattendropparna i mörkret. 

 

Inbyggt skydd mot torka

Fontänpumpar har det generellt inte bra av att vara igång när pumpen inte står i vatten, vilket kan skada en del fontäner. Denna modell är dock utrustad med en sensor som stänger av pumpen när fontänen inte är nedsänkt i vatten. Om det fångas en stor luftbubbla under fontänen när det sätts ner, kan denna några gånger också göra att fontänen inte startar med en gång, (luften försvinner dock av sig självt efter en liten stund), men det kan enkelt undvikas genom att sänka ned fontänen i en lite sned vinkel. 

Med detta inbyggda tork-skydd behöver du alltså inte vara orolig för att fontänen ska gå sönder, om vattnet torkar ut när du inte är där. 

 

Inbyggt filter

Under fontänen sitter det tt litet filter som enkelt kan tas bort och sköljas rent. Detta skyddar pumpen så att den inte fylls med smuts, t.ex. om fontänen är placerad i en trädgårdsdamm där vattnet ju kanske inte alltid är helt rent.

 

Enkel att använda och anpassa till dina behov

Du behöver bara välja vilken typ av munstycke som ska användas på fontänen, (medföljer 7 olika sorters fontänmunstycken), och placerar fontänen i vattnet. Höjden och fallet på vattenstrålen kan också justeras med val av munstycke. Vattendjupet ska vara minst 5 cm. för att fontänen ska flyta fritt och det kommer vatten i pumpen. 

 

Specifikationer

 • 3,5W solpanel
 • Batteri: 2000 mAh
 • Maxhöjd för vattenstrålarna: 60 cm.
 • 24 LED-lampor
 • 7 olika sorters fontänmunstycken
 • Fontänens diameter: 20,5 cm.

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Flytande solcellsfontän med batteri och belysning, (24 LED)
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.