För Företag

 

Vi arbetar gärna tillsammans med offentliga institutioner och företag i projekt med grön energi. Vi har stor erfarenhet och kunskap inom solcellsbelysning och kan vägleda både vid val av produkter och uppsättning/montering, vilket gör att Ni får just den lösning som Ni har behov av.

Vi har arbetat tillsammans med en lång rad entreprenörer kring byggprojekt, samt levererat rådgivning och belysningslösningar till kommunala institutioner och bostadsrättsföreningar. Vi har även gjort större arbeten i samarbete med kommuner när det gäller julbelysningar och belysning till stigsystem, samt levererat kreativa firmajulklappar.

 

Kontakta oss vänligen för vägledning och beställning:

SOLARCAMP ApS, CVR: 41170336

kontakt@solarcamp.dk

Telefon: (+45) 30209977 (direkt till Jakob Vad – lämna gärna ett meddelande om han inte svarar)

Vi hanterar order via faktura. Vid större beställningar kan man förvänta leveranstider på upp till 10-14 dagar.

Solcellsslingor till julutsmyckningen

Våra Lumify solcell ljusslingor är designade för att kunna användas även på vintern och kan vara ett både vackert och miljöriktigt alternativ.

Solcellsslingor har samma varmvita färg som vanlig julbelysning och är dessutom helt självförsörjande på ström från solceller, vilket gör det möjligt att få upp ljus på ställen där man annars inte har tillgång till elnätet.

 

Solcellsbelysning till stigsystem och parker

Vi har ett brett sortiment av solcellslampor på spjut, som lämpar sig för lätt och enkel uppsättning vid mörka stigsystem och i parker. Lamporna är av hög kvalitet och tål det nordiska vädret året runt, och kan leverera ganska fina lystider - även under vintern.

Flera av lamporna fås också med sensorer, vilket gör att de endast lyser när någon passerar. Detta sänker strömförbruket och säkerställer perfekt funktion året runt. Vi har även lampor som kan monteras på horisontella ytor med hjälp av skruvar, vilket gör dem stöldsäkra.

 

Solcell sensorlampor till staket och murar

Vi på Solarcamp saluför en rad sensorlampor med solceller i mycket hög kvalitet. Dessa fungerar perfekt året runt och kan användas som komplement till vanlig utomhusbelysning och lysa upp marken under staket och murar där det annars inte finns tillgång till elnätet.

Detta säkrar säker framkomst i vintermörkret och hjälper även med att hålla objudna gäster borta.

 

Solcellslampor till cykelstigar

Många cykelstigar längs med landsvägar och infartsvägar mot städer i Danmark ligger helt mörka på kvällarna. Detta skapar både otrygghet och risker för olyckor för cyklisterna. Decking lights som monteras i- eller ovan på cykelstigens asfalt kan vara en bra lösning för att skapa säker cykeltrafik.

Vi testar kontinuerligt marknadens bästa urval av just den här typen av lampor, och kan komma med rekommendationer samt skapa kontakt med tredje part som kan stå för montering. Många av de lampor som vi rekommenderar till dessa projekt figurerar inte på webbshopen - kontakta oss därför för vägledning.

 

 

Gr%C3%B8n energi SE