För företag

 

Vi arbetar gärna tillsammans med offentliga institutioner och företag, i projekt med grön energi. Vi har en betydande erfarenhet och kunskap inom solcellsbelysning och kan vägleda er vid val av produkter och uppsättning/montering, så att ni får just precis den lösning som ni har behov av.

Vi har arbetat tillsammans med en lång rad entreprenörer omkring byggprojekt och även levererat rådgivning och belysningslösningar till kommunala institutioner och bostadsrättsföreningar. Vi har också gjort större arbeten i samarbete med kommuner när det gäller julbelysning och belysning till gångbanor/stigsystem och levererat firmajulklappar.

 

Kontakta oss gärna för vägledning och beställning:

SOLARCAMP ApS, CVR: 41170336

[email protected]

Telefon: (+45) 30209977 (direkt till Jakob Vad – lämna gärna ett meddelande om han inte svarar)

Vi hanterar ordrar via faktura. Vid större beställningar kan det förväntas leveranstider på upp till 10 - 14 dagar.

Solcellsslingor till julutsmyckningen

Våra Lumify solcellsslingor är designade för att kunna användas även på vintern och kan vara ett både vackert och miljöriktigt alternativ.

Solcellsslingor har samma varmvita färg som vanlig julbelysning och är dessutom helt självförsörjande på ström från solceller, vilket gör det möjligt att få ljus uppsatt på platser där det annars inte är tillgång till el-nätet.

 

Solcellsbelysning till stigsystem och parker

Vi har ett brett sortiment av solcellslampor på monteringsspett, som lämpar sig till en lätt och enkel uppsättning vid mörka stigsystem och i parker. Lamporna, som är av hög kvalitet och tål det nordiska vädret året runt, kan leverera ganska fina lys-tider - även under vintern.

Flera av lamporna fås också med sensor/rörelsevakt, vilket gör att de endast lyser när det är rörelse i närheten - t.ex. när någon passerar förbi lampan. Sensorfunktionen sänker strömförbruket och säkerställer perfekt funktion året runt. Vi har även lampor som kan monteras på horisontella ytor med hjälp av skruvar, vilket gör de stöldsäkra.

 

Solcellslampor med sensor/rörelsevakt till staket och murar

Vi på SolarCamp saluför en rad olika solcellsdrivna sensorlampor av mycket hög kvalitet. Dessa fungerar perfekt året runt och kan användas som komplement till vanlig utomhusbelysning och lysa upp marken under staket och murar där det annars inte finns tillgång till el-nätet.

Detta säkrar säker framkomsten i vintermörkret och hjälper även till att hålla objudna gäster borta.

 

Solcellslampor till cykelbanor

Många cykelvägar längs med landsvägar och infartsvägar mot städer i Sverige ligger helt mörka på kvällarna. Detta skapar både otrygghet och risker för olyckor för cyklisterna. Decking lights som monteras i - eller ovanpå - cykelvägens asfalt kan vara en bra lösning för att skapa säker cykeltrafik.

Vi testar kontinuerligt marknadens bästa urval av just den här typen av lampor och kan komma med rekommendationer och skapa kontakt med tredje part som kan stå för montering. Många av de lampor som vi rekommenderar till dessa projekt figurerar inte på webbshopen - kontakta oss därför för vägledning.