Förlängningskabel till Aurora och Aurora PRO - 5 meter

I lager
59,00 SEK
  • 1-2 vardagars leveranstid

5 meter lång förlängningskabel till Aurora PRO solcellsdrivna ljusslingor

Förlängningskabel till Aurora og Aurora PRO - 5 meter

Passar till alla Aurora og Aurora PRO-modeller. 

Förlängningskabeln kan placeras mellan solpanel och originalkabeln, för att öka avståndet mellan solpanel och själva ljusslingan. Detta kan vara praktiskt om ljusslingan ska placeras på en plats där det inte är så mycket solljus. Med de redan existerande 2 meter kabel som ingår i ljusslingan, gör alltså förlängningskabeln det möjligt att istället placera solpanelen 7 meter bort från själva ljusslingan.

Write Your Own Review
Du recenserar:Förlängningskabel till Aurora och Aurora PRO - 5 meter
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.