Klot lampa med solceller/USB

I lager
949,00 SEK
 • Köp 2 för 900,00 SEK och spara 5%
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Product by
 • Stämningsljus designat till inomhus och utomhus bruk
 • Kan sättas till att byta mellan färgerna röd, grön, blå, lila, rosa och ljusblå
 • Kan ställas in till att stanna på din favoritfärg, vit eller varm vit
 • Kan laddas via solpanel, USB eller uttag (kräver USB adaptor)
 • Solen laddar lampan via en solpanel som är dold inne i lampan
 • Låg volt - säker att använda inomhus och utomhus året runt

Simpel att installera - kräver inga sladdar
Nu har du möjligheten för att tillfoga wow-effekt till varje inomhus eller utomhus område med dessa vackra färgskiftande 'mood lights'. Serien av Shapelighs kan både användas som bärbar USB-laddbar batteridrevna lampor, solcellslampor eller allmänna lampor via uttag (kräver bara en adaptor till USB uttaget). Denne sektorn ger dig fullständig frihet till att placera dem vart som helst i ditt hemm eller din trädgård. Välj din favoritfärg eller låt Shapelight lungt och fint byta mellan färgerna.

 


Dem flesta har sett dem populära klotlampor som kan användas till att prydna trädgården. Shapelights är nästa generation av detta koncept. Dem kan fint prydna trädgården, men kommer nu i olika former, skiftande färger, och är starka nog till att kunna användas som stolar eller små bord.


Dem har ett inbyggd solpanel, som er dold inne i lampan. Dem kan alltså ställas långt från strömförsörjning, och laddas via solen hela året runt. Där vill dock vara nersatt ljustid i dem mörkaste vintermånader om man bara fokuserar på solen. Shapelights är dock lika lämpliga till innomhus bruk, och som ses på bilderna, ger dem, ett trevligt ljus.

 

FÄRGSKIFTANDE STÄMNINGSLJUS
Shapelights tar med sig en oundviklig atmosfär med sig. Dem kan ställas in till att byta mellan färgerna röd, grön, blå, lila, rosa och ljusblå, annars kan dem sättas till att stanna på din favoritfärg. Shapelights kan också ställas in till att stanna på vit eller varm vit, som begge lyser märkbart starkare än dem andra färgerna.

 

BRUK AV SHAPELIGHTS INOMHUS
Shapelights kan användas inomhus som stämnings belysning i vardagsrummet eller nattlampa i barnens sovrumm eller entrén. Via en USB adaptor kan man tillkoppla Shapelighs direkt till ett uttag, eller man kan ladda dem via USB, och använda dem som bärbara lampor (sedan dem har batterier) om det inte är något uttag i närheten. En full laddning via USB tar bara ett par timmar, och räcker till 50 timmars ljus. Färgerna vitt och varmvitt lyser kraftigare än de andra färgerna och lampan kommer därför att kunna lysa längre tid med de andra färgerna. Den kommer typiskt att lysa i två nätter på en enkel laddning, om den ställs in på vitt eller varmvitt.


På inomhus inställningarna fungerar Shapeligt på många sätt som en ordinär lampa, i det den först lyser när du sätter på den, och stängs av, när du stänger av dem. I motsättning till utomhus inställningen, vill Shapelight virke i upp lysta område vid inomhus inställningen, och där är inga timmar till automatisk att stänga av lampan efter 7 timmar.

 

BRUK AV SHAPELIGHTS UTOMHUS
Shapelights är perfekt till att ge stämning till trädgården. Basen inne i lampan innehåller ett dolt solpanel som laddar lampan via solen, genom skalet. Dem är också USB laddbara, vilket är perfekt om du inte har en bra solrik position att placera dem i, eller under mycket dårliga väder perioder. En full USB laddning tar blott ett par timmar, och är nog till 7 nätter med ljus utan någon hjälp från solen. På utomhus inställningarna vill din Shapeligt automatisk tändas när det blir mörkt, och stängas av efter 7 timmar, vilket sparar på strömmen till följande nätter.

 

SOLCELL PERFORMANCE
Shapelights är designat till att fungera utomhus året runt i England, som jo har ett väder- och ljusförhållanden som liknar väldigt mycket Danmarks. Som anges kan dem också laddas via USB på blott ett par timmar. Oladdning via USB är dock inte nödvändigt om varierande lysetider under vintern är okay, men en USB laddning var annan vecka ville vara nog till att säkra 7 timmars ljus varje natt, oavsett vädret.


Shapelights verkar 7 nätter på en USB laddning - utan någon som helst hjälp från solen - så ett nogenlunda bra placerat Shapeligt vill bara behöva en laddning var annan vecka under vintern, och en sällan gång mellan under våren och hösten för att fungera perfekt 7 timmar varje natt. USB laddning borde aldrig vara nödvändigt under sommaren.

 

VATTENTÄTHET
Shapelights har vattenskydd IP67, så dem kan användas utanför året runt, vart dem kan motstå vad som helst det danska vädret har att erbjuda. IP67 betyder också att du kan använda Shapelights i alle inomhus - inklusiv badrummet.

 

BATTERIER SOM ÄR LÄTTA ATT BYTA
Shapelights använder ett enkelt 18650 lithium-ion batteri (ingår), vilket är det batteri som i dag helst väljas till elektroniska produkter som ligger i den bra ändan av kvalitets spektrumet. Denna typ batteri ger flera års bruk utan problem, och kan ganska lätt bytas om det nån gång skulle bli behov för det i framtiden.

 

HÅLLBARHET
Shapelights är gjorda av extremt hållbart PE plast, och är starka nog till att kunna användas som ett slags lysande möbler. Både 'Cube' och 'Cyllinder' modellerna kan lätt användas som ett litet bord och stol för barn eller lättare vuxna.

 

Specifikationer

 • Mått: 35 cm diameter
 • Vikt: 1,85 kg
 • IP167 skyddad till utomhus bruk
 • Använder hög kvalitet 18650 Lithium-ion batterier (ingår och installerat)

Förpackningen innehåller

 • 1 stk. Shapelight
 • 1,5 m USB Sladd
 • Spjut (till fastsättelse i gräsmattor, rabatter och liknande)

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Klot lampa med solceller/USB
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.