Little Sun Charge solcellsladdare

I lager
1 199,00 SEK
  • 1-2 vardagars leveranstid

Varje gång vi köper en Little Sun Charge solcellsladdare, går en del av beloppet till ett Little Sun projekt i Zimbabwe. Det skapar arbetsplatser till tidigare fadderbarn, som får möjlighet att starta en liten verksamhet genom att sälja laddaren. Varje gång du köper en laddare, stödjer du därför också automatiskt projektet.

Produkten ingår inte i kampanjer eller reor/utförsäljningar och säljs aldrig till reducerade priser.

Den erkända konstnären Olafur Eliasson och ingenjör Frederik Ottesen, utvecklade i den första omgången den mycket kända Little Sun solcellslampan - en unik produkt, som på ena sidan är vacker att se på och är användbar för alla och på den andra sidan ger ljus, till de människor i världen som har mest behov av det. Sedan dess har vi också fått se Little Sun Diamond och här kommer nu Little Sun Charger.

 

Little Sun Charge: Solcellsladdare med stil

  • En handhållen solcellsladdare med hög prestanda
  • Inbyggd lampa med tre ljusstyrkenivåer 
  • 7,5 timmar i solen ger dig ett fullt laddat batteri, eller mer än 155 timmars ljus vid lägst ljusstyrka 
  • 4400 mAh batteri med livslängd på 5 år, även om det används dagligen 
  • ROHS och ISO certifierat för kvalitet i produktionsstandarden

 

En unik produkt

  • Designad av konstnären Olafur Eliasson – en perfekt present till den som gillar design och gadgets 
  • Fungerar med all standardelektronik med USB 
  • Levereras i en fint designad ask, tillsammans med en liten historiebroschyr
  • Robust, hållbar och vattenresistent: gjord för utomhusäventyr

 

Little Sun Charge fungerar precis som originalet, som en läslampa, men har betydligt större solpanel, samt ett större inbyggt batteri. Det betyder naturligtvis att den hinner lagra mycket mer ström under en dag i solen, vilket betyder att den faktiskt kan användas till att ladda annan elektronik med hjälp av USB - eller kan bara lysa under mycket längre tid, och med starkare ljus.

Lägg den i solen under dagen, och den fylls automatiskt med ström från solpanelen för användning när mörkret faller på, eller för att exempelvis ladda telefonen.

 

1,6 miljarder människor lever utan elektricitet och tvingas att använda dyra och osunda ljuskällor, som exempelvis petroleumslampor. Little Sun drivs av solenergi. Varje gång någon köper en Little Sun lampa, går en del av beloppet till ett Little Sun projekt i Zimbabwe. Det skapar arbetsplatser till tidigare fadderbarn, som därmed får möjlighet att starta en liten verksamhet genom att sälja lampan. Varje gång du köper en lampa, stödjer du automatiskt därmed också projektet.

 

Besök Little Suns hemsida och läs mer om projektet »

Write Your Own Review
Du recenserar:Little Sun Charge solcellsladdare
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.