Om oss

 

Ursprung och vision

SolarCamp blev skapat i 2013, baserat på interesse för grön energi och ny teknologi, samt en önska om att framhjälpa dem begge. Företag erbjuder en serie innovativa, solcell baserade lösningar innom områderna: belysning, bärbar ström, fontän samt övriga former för dekoration. Många av dessa lösningar kan ersätta konventionella produkter innom samma kategorier, och därmed sänka strömförbruket, öka bevistheten om alternativa lösningar, samt i många tillfällen, göra det det betydande lättare och billigare att uppnå samma resultater - f.eks. vid att undgå att man ska gräva ner sladdar

Våran mission är att vara med till att framdriva utvecklingen av nya, innovativa lösningar innon för solcellområdet, samt förbättre dem som redan existerar. Solceller erbjuder i teorien många tilltalande alternativer, men tyvär är många produkter antagligen huvudsakligt designad till att kunna fungera tillfredsställande syd på, eller också är dem bara dårligt designad, och fungerar därför långt från optimalt i Danmark.

Det vil vi gärna vara med till att göra om på. I det SolarCamp är ett relativt litet företag, förgår det dock med små steg, och tar därför lite tid, men varje år rör vi oss säkert fammåt, och är, i sammarbete med diverse tillverkare, med till att utveckla bättre produkter med större solpaneler, strömbesparande funktioner, mera effektiva LED glödlampor, och många flera saker - med det mål för öga att kunna erbjuda ett urval av produkter som funkar i Danmark, och i många tillfällen hela året runt.

Detta vill med tiden hjälpa med att ändra det lite urusla rykten som exempelvis solcellsbelysning har fått baserat på dem billiga solcellslampor, många har erfaranhet med diverse dagligvaruhandeln, och som jo tyvär inte klarar sig bra i dem danska väderförhållen. I förlängning här av vill bättre omtalan, och ett bättre rykta förhoppningsvis föra till en mera positiv inställning i förhållande till vad solcellsteknologien kan erbjuda, var av dörren blir öppnad till en tid vart solceller i högre grad övervägas som en relevant lösning, och vart standarden är högre så alla tillverkare innom för området kan följa med utvecklingen för att fortsätta med att vara relevanta, vilket förhoppningsvis vill leda till ett större urval av produkter i hög kvalitet som också fungerar i Norden om vintern.

Vid att erbjuda solcellsbaserade lösningar, som är designad till att kunna gå in och ersätta exempelvis normala gamla laddare och utomhusbelysning, som får ström via stickkontakt, hoppas vi därmed också att kunna medverka den gröna övergången, samt kulturen och tänkesättet på området.

 

Kontakt SolarCamp

Email: [email protected] (frågor angående produkter, beställning, reklamationer m.m. - vi är SNABBA på mail!)
CVR-nummer: 41170336