Oval lampa med solceller/USB

I lager
949,00 SEK
 • Köp 2 för 900,00 SEK och spara 5%
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Produkt från 
 • Stämningsljus designat till inom- och utomhusbruk
 • Kan ställas in till att skifta mellan färgerna röd, grön, blå, lila, rosa och ljusblå
 • Kan ställas in till att stanna din favorit av färgerna eller lysa vitt eller varmvitt
 • Kan laddas via solpanel, USB eller uttag (kräver USB-adapter)
 • Solen laddar lampan via en solpanel som är dold inne i lampan
 • Låg volt - säker att använda inom- och utomhus året runt

Simpel att installera - kräver inga sladdar

Nu har du möjligheten för att tillfoga wow-effekt till varenda inom- eller utomhusområde, med dessa vackert färgskiftande "mood lights". Serien av Shapeligths kan användas som både bärbara USB-laddningsbara, batteridrivna lampor, som solcellslampor eller allmänna lampor via uttag, (krävs bara en adapter till USB-uttaget). Denne sektor ger dig fullständig frihet till att placera dem vart som helst i ditt hem eller din trädgård. Välj din favoritfärg eller låt Shapelight lungt och fint skifta mellan färgerna.

 


De flesta har sett de populära klotlamporna som kan användas som prydning i trädgården. Shapelights är nästa generation av detta koncept. De kan pynta fint i trädgården, men kommer nu i olika former, skiftande färger och är starka nog till att kunna användas som stolar eller små bord.


De har en inbyggd solpanel som er dold inne i lampan. De kan alltså placeras långt från strömförsörjning och laddas via solen hela året runt. Det vill dock vara nedsatt ljustid i de mörkaste vintermånaderna om man bara fokuserar på solen. Shapelights lämpar sig dock lika bra till innomhusbruk, och som ses på bilderna, ger de ett trevligt ljus.

 

Färgskiftande stämningsljus

Shapelights medför en oundviklig atmosfär. De kan ställas in till att skifta mellan färgerna röd, grön, blå, lila, rosa och ljusblå eller till att bara lysa med din favorit av färgerna. Shapelights kan också ställas in till att stanna på vit eller varmvitt, som bägge två lyser märkbart starkare än de andra färgerna.

 

Användning av Shapelights inomhus 

Shapelights kan användas inomhus som stämningsbelysning i vardagsrummet, som en nattlampa i barnens sovrum eller i entrén. Via en USB-adapter kan Shapelight kopplas direkt till ett uttag eller så kan den, (eftersom den har batterier), laddas via USB och användas som bärbar lampa om det inte är något uttag i närheten. En full laddning via USB tar bara ett par timmar och räcker till 50 timmars ljus. Färgerna vitt och varmvitt lyser kraftigare än de andra färgerna och lampan kommer därför att kunna lysa längre tid med de andra färgerna. Den kommer typiskt att lysa i två nätter på en enkel laddning, om den ställs in på vitt eller varmvitt.


Med inomhusinställningarna fungerar Shapeligt på många vis som en vanlig lampa, då den först lyser när du tänder den och släcker när du stänger av den. I motsättning till utomhusinställningen, kommer Shapelight att fungera i upplysta områden vid inomhusinställningen och det är ingen timer som automatiskt släcker stänger av lampan efter sju timmar.

 

Användning av Shapelights utomhus

Shapelights är perfekt till att skapa stämning i trädgården. Basen inne i lampan innehåller en dold solpanel som laddar lampan via solen, genom skalet. De är även möjliga att ladda via USB, vilket är perfekt om du inte har en position där det är gott med sol att placera lampan i eller under perioder med mycket dåligt väder. En full USB-laddning tar blott ett par timmar och är tillräcklig till sju nätter med ljus utan någon hjälp från solen. På utomhusinställningarna kommer din Shapeligt att tändas automatiskt när det blir mörkt och stängas av efter sju timmar, vilket sparar på strömmen till följande nätter.

 

Solcellsprestanda 

Shapelights är designad till att fungera utomhus året runt i England, som ju har ett väder- och ljusförhållande som mycket liknar Sveriges. Som angivet kan Shapelights även laddas via USB på endast ett par timmar. Upladdning via USB är dock inte nödvändigt om varierande ljustider under vintern är okej, men en USB-laddning varannan vecka vill vara tillräcklig för att säkra sju timmars ljus varje natt, oavsett väder. 


Shapelights fungerar 7 nätter på en USB-laddning - utan någon som helst hjälp från solen, så en någorlunda bra placerad Shapeligt kommer bara behöva en laddning varannan vecka under vintern och en sällan gång under våren och hösten för att fungera perfekt sju timmar varje natt. USB-laddning borde inte vara nödvändig under sommaren.

 

Vattentäthet

Shapelights har vattenskydd IP67 så de kan användas utomhus året runt, där de kan motstå vad helst som det svenska vädret bjuder på. IP67 betyder också att du kan använda Shapelights i alla inomhusutrymmen - också badrummet.

 

Batterier som är enkla att byta

Shapelights använder ett enkelt 18650 litiumjonbatteri, (ingår), vilket är det batteri som i dag helst väljs till elektroniska produkter som ligger i den bättre änden av kvalitetsspektrumet. Denna typ av batteri ger utan problem flera års användning och kan ganska lätt bytas om det någon gång i framtiden skulle uppstå behov för det.

 

Hållbarhet

Shapelights är gjorda av extremt hållbar PE-plast och är starka nog till att kunna användas som en slags lysande möbel. Både "Cube"- och "Cylinder"-modellerna kan lätt användas som ett litet bord och stol för barn eller lättare vuxna.

 

Specifikationer

 • Mått: 40 cm lång, 30 cm bred, 20 cm hög
 • Vikt: 1,75 kg
 • IP167 skyddad till utomhusbruk
 • Använder hög kvalitet 18650 Litiumjon-batterier (ingår och är installerat)

Förpackningen innehåller

 • 1 st. Shapelight
 • 1,5 m USB-sladd
 • Spjut (till fastsättelse i gräsmattor, rabatter och liknande)

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Oval lampa med solceller/USB
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.