Powerbanks

Extra sladdar och powerbanks / externa batterier, som alla har testats med våra solcellsladdare, solcellsväskor och hopfällningsbara solpaneler. Vi letar upp de bästa kvalitetssladdarna och powerbanks i utlandet och säljer dem till mycket förmånliga priser här på sidan.

7 artiklar
34%
- 34%
5000 mAh powerbank
Specialpris 99,00 SEK
Ordinarie pris 149,00 SEK
17%
- 17%
15W 6000mah solcelleoplader
Specialpris 999,00 SEK
Ordinarie pris 1 199,00 SEK
7 artiklar

Powerbank till din solcellsuppladdare

I denna sektion vill du hitta de bästa powerbanks, som har blivit testat tillsammans med våra solcellsladdare. Du vill för några laddare se att vi har rekommenderat specifika powerbanks till dem. Detta är på bakgrund av powerbankens kapacitet tillsammans med solcellspanelens kraft. Det vill med andra ord inte ge mening at ha ett litet batteri till en stor solpanel, eller omvänt. Därtill kan det i några tillfällen vara en ficka till solpanelen, var i en given powerbank kanske passar till.

Vi rekommenderar därför alltid att man använder en powerbank till sin solpanel. Detta beror på att en del smartphones kan vara lite kräsna med vilken ström dem vill ta imot, och därför kan man uppleva att några telefoner kanske bara vill laddas direkt från solpanelen när det är full sol, var av en powerbank är mera tillförlitlig. Därtill är det en fördel i att bara kunna slänga powerbanken i panelen, og panelen på en ryggsäck, och glömma allt om det medans powerbanken laddar. Så kan man alltid ladde telefonen från powerbanken när det är behov för det.

 

  Se också våran spännande val av Solcellsupladdare, Solcellslampor, Fontäner og solcells ljusslingor.