Powerbanks

Här hittar du powerbanks som alla är testade med de solcellsladdare, ryggsäckar med solcellsladdare och hopfällbara solcellsladdare som vi har här i shoppen. Vi har letat upp de bästa powerbanks som finns till prisen.

Visa mer Visa mindre
per sida

10 vara

Sätt fallande sortering
per sida

Powerbank till din solcellsladdare

I denna sektion hittar du de bästa powerbanks som testats tillsammans med solcellsladdarna vi har här i shoppen. För några av solcellsladdarna kan du se att vi rekommenderat en specifik powerbank och det är på bakgrund av powerbankens kapacitet tillsammans med solcellsladdarens kraft. Det ger med andra ord liten mening att ha ett mycket litet batteri till en superstor solpanel - och omvänt. Det kan också i några tillfällen vara en ficka på solcellsladdaren, som en speciell powerbank passar till. 

Vi rekommenderar att alltid använda en powerbank tillsammans med solcellsladdaren. Detta för att en del smarttelefoner kan vara lite kräsna med vilken ström de vill ta emot, varför det kan upplevas att några telefoner kanske bara laddas direkt från solpanelen när det är fullt solsken - här är en powerbank mer driftsäker. Utöver detta är det en fördel med att enkelt sätta powerbanken i solcellsladdaren och därefter solcellsladdaren på en ryggsäck och så bara glömma allt om det under tiden som powerbanken laddas. På så vis kan telefonen laddas från powerbanken när det blir behov för det. 

Se också vårt spännande utbud på solcellsladdare, solcellslampor, solcellsfontäner och solcellsslingor.