Presentkort

I lager
1 Välj belopp
2 Skapa ditt e-postmeddelande
  • 1-2 vardagars leveranstid

Presentkort

Presentkort

 

Presentkortet kan användas i webbshoppen: www.solarcamp.se

 

Du fyller i önskat belopp, mottagarens och avsändarens upplysningar samt den dag du önskar att mottagaren ska få presentkortet levererat per e-post - t.ex. 24/12 (Julafton) eller ett annat datum. Du kan också lägga till ett personligt meddelande till presentkortet.

 

Presentkortet innehåller en kod som mottagaren använder till sin beställning, så att beloppet dras av från det belopp som ska betalas. Om beställningen kostar mindre än presentkortets värde, sparas resterande belopp till en senare beställning.

 

Presentkortet är giltligt i två år.

Write Your Own Review
Du recenserar:Presentkort
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.