Flytande solcellsfontäner

Få en söt liten fontän i din trädgårdsdamm, bassäng eller fågelbad. Solcellsfontänen är bara att placera i vattnet och så startar den så snart det kommer solljus på den inbyggda solpanelen.

Visa mer Visa mindre
per sida

6 vara

Sätt fallande sortering
per sida

Flytande solcellsfontän - En smart solcellslösning

En fontän, självkörande på solceller

Flytande solcellsfontäner är en av de smartaste designs som finns inom mini-solcellsteknologin: Solpanelen är integrerad på solcellsfontänens ovansida, vilket inte bara ser snyggt ut men också helt tar bort alla behov av synliga kablar. Solpanelen försörjer löpande fontänpumpen med ström och varken pump eller fontän kräver någon större skötsel. Så här är det alltså tal om ett mycket enkelt sätt, att få ett vackert vattenspel i trädgården.

Behagligt ljud av porlande vatten

Den lilla flytande solcellsfontänen sätter helt automatiskt igång när solen lyser på solpanelen, vilket skapar ett härligt ljud av porlande vatten till din trädgård. Det skapar både en trivsam och avkopplande stämning, samtidigt som det är dekorativt. Med en fontän i en trädgårdsdamm eller bassäng, skapar det dessutom cirkulation i vattnet vilket är med till att säkra bättre villkor för både djur och växter.

Grön profil och grön omställning

Även om vi väl knappast räddar jordklotet med små solcellsfontäner, så visar ändå varje solcellsdriven produkt i din trädgård både intresse och välvilja för solenergi och grön omställning. Dessutom bidrar det till att höja medvetenheten om denna fantastiska teknologi och de många möjligheter som finns, till att utsmycka hus och trädgård med grön energi i form av  solcellslampor, solcellsslingor och just precis små flytande solcellsfontäner.

Större varianter av solcellsfontäner

Önskar du att ta vattenspel/dekorationer i din trädgård till en helt ny nivå, så ska du ta en titt på våra vackra trädgårdsfontäner och fontänpumpar. Dessa produkter går ett steg vidare med teknologin och skapar fontäner i din trädgård som kan mäta sig med vanliga strömdrivna fontäner ute i handeln.