Fontäner till inomhusbruk

De vackraste trädgårdsfontänerna med ett härligt porlande ljud till trädgården eller uteplatsen. Kan på bara några minuter sättas upp precis var du vill. Solpanelen förser fontänen med ström. 

Visa mer Visa mindre
per sida

8 vara

Sätt fallande sortering
per sida

 Trädgårdsfontän till användning utomhus 

Det kan vara superidylliskt att ha en fontän utomhus - oftast på en plats i trädgården. Det kan dock i några tillfällen vara krångligt och irriterande att behöva dra el-kablar hela vägen från huset och ner till den del av trädgården där man helst vill se fontänen och njuta av det porlande ljudet.

Vi har därför ett alternativ: Solceller. Dessa solcellsfontäner har en kraftig solpanel och - på några modeller - ett inbyggt batteri. Fontänerna utan batterier fungerar även om det kommer lätta vita moln för solen, men om du vill säkra stabiliteten och kanske även kunna njuta av det porlande ljudet efter skymningen, så finns modeller med batteri att välja istället.

Solpanlen är nämligen tillräckligt kraftig för att det ska kunna hålla fontänen igång samtidigt med att batteriet laddas, så att det också finns lite ström till mörkret faller på. Så du kan få allt det goda, utan något av det som är dåligt: 

  • Du behöver inte dra el-kablar från vägguttaget
  • Superenkel uppsättning
  • Kan användas på alla platser långt bort från huset, (det krävs dock solsken)
  • Ingen användning av elektricitet - Grön energi