Solcellsfontän med batteri - "Rustika krukor"

På lager

Specialpris 1 039,20 SEK
Ordinarie pris 1 299,00 SEK

FÖRBESTÄLLNING: levereras 10 - 20 marts


20% RABATT


Kort om produkten


En fontän alla kan använda!

Om du önskar att höra det sakta porlande ljudet från en fontän i trädgården eller på altanen, men inte själv har en damm eller bassäng/vattenbehållare att placera den i, så har du här en vacker och dekorativ lösning. Vår nya serie av solcellsfontäner levereras med inbyggd vattenbehållare, är självförsörjande på grön energi från solcellen och den kräver minimalt underhåll. Det krävs heller inte någon anslutning till elnätet och fontänen kan placeras precis där var du helst önskar att den ska vara. 

Uppsättningen av fontänen är mycket enkel: Du placerar den på önskad plats, fyller upp ordentligt med vatten i den inbyggda vattenbehållaren, ansluter solpanel och pump, placerar solpanelen så den är vänd mot solen och så är det bara att trycka på På/Av-knappen. 

 

 

Inbyggt batteri

Denna modell har ett inbyggt batteri som är placerat på baksidan av solpanelen. När solen skiner börjar pumpen att arbeta och samtidigt laddas batteriet, vilket innebär att fontänen fortsätter att vara igång också när ett moln skymmer solen. Efter en solig dag kan fontänen också fortsätta att vara igång en liten stund efter solnedgången. Det inbyggda battreriet ger med andra ord en mer stabil fontän jämfört med liknande modeller utan batteri.

 

Högkvalitetsfontän med fina detaljer och finish

I denna serie av fontäner har det verkligen arbetats med detaljerna - ned till minsta penseldrag. Själva modellen är gjord av tjockt, starkt polyresin och står stabilt i väder och vind. Komponenterna i fontänen är av hög kvalitet, vilket säkrar en lång livslängd. 

Pumpen är helt ljudlös! Det skulle vara förargligt att skaffa sig en fontän för att njuta ljudet av porlande vatten och istället få lyssna med en motor som väsnas - Som tur är, är detta inte fallet med denna serie av fontäner, vilket du också kan höra om du ser videofilmerna på de olika fontänerna i denna serie. 

Den långa sladden mellan solpanelen och fontänen ger dig möjlighet att placera fontänen i skugga och solpanelen i solen - eller till att helt enkelt dölja solpanelen på en solig plats, så att den inte ses så tydligt.

 

Kan även användas inomhus

"Men hur?", tänker du kanske, "det är ju en solcellsfontän?". Ja, som utgångspunkt, men det kan köpas till en adapter som passar direkt till pumpen och som därmed kan köra direkt från vägguttaget istället för solpanelen. 

 

Specifikationer

 • Storlek:
  Höjd: 39 cm. 
  Bredd: 39 cm. 
  Djup: 25 cm.
 • Material: polyresin
 • 3 m. sladd mellan fontän och solpanel
 • 4 st. Ni-MH AA återuppladdningsbara batterier (medföljer)

 

Förpackningen innehåller

 • Fontän
 • Solpanel
 • Pump
 • Monteringsspett till solpanelen
 • Manual

 

Passar bra med

Marianne Liljegren
Underbar liten fontän, helnöjd med den.
Etaf
Jag är väldigt nöjd och den fungera jätte bra och vänlig fin????????????
Peter
Verkligen snygg och har ett härligt porlande ljud när vattnet faller från kruka till kruka!

Se andra intressanta produkter