Trädgårdsfontän

Begränsat lager - Nästa leverans kommer mars 2022. De mest eleganta trädgårdsfontäner med sköna porlande ljud till trädgård och uteplats. Kan sättas upp vart du vill på få minuter. Solcellen vill försörja fontänen med ström.

17 artiklar
17 artiklar

 

Trädgårdsfontänen till Utomhus bruk

 

Det kan vara super idyllisk att ha en trädgårdsfontän utomhus - som oftast står ett ställa i trädgården. Men kan dock också vara lite problematisk eller irriterande att skulla dra sladdar hela vägen från huset och ner till den andra sidan av trädgården var man gärna vill njuta synet och den porlande ljudet av fontänen.

Därför har vi ett alternativ: solceller. Dessa fontäner kommer med en kraftig solcellspanel, och (i några modeller) ett inbyggd batteri. Fontänerna utan batteri kör även om det kommer stora vita moln framför solen, men om man vill säkra stabiliteten, och njuta den porlande ljudet efter mörkrets inbrott så ska kan välga en model med batteri.

Solcellspanelen är nämligen kraftig nog till att kunna köra fontänen medans den på samma tid också laddar upp batteriet, så det också är lite kraft till när det blir mörkare. Så man får allt det som är bra utan något av det som är dårligt:

  • Behöver inte dra sladdar
  • Super lätt att sätta upp
  • Kan användas alla ställen själv om det är långt från huset (så länge den träffas av solens strålar)
  • Behöver inte electricitet - Grön Energi