Powerbank med solceller

Se vårat val av kvalitets solcellsladdare med inbyggda powerbanks. Nytta vid en solcell powerbank framför en normal solcellsladdare är att solcellen laddar den inbyggda powerbank löpande när solen är uppe, och du behöver därför inte att ha din smartphone eller tablets ansluten för att hösta solens energi. I stället kan du lätt och smidigt överföra strömmen senare från den inbyggda powerbank senare, när det passar dig.

Ett bra råd: Vissa gadget-sidor säljer solcell powerbanks med solpaneler som inte är mycket större än ytan på en smartphone. Vi rekommenderar att ni inte köper dessa, sedan solcellen är så svag att den nästan laddar ur powerbanken istället för att ladda den. Köp hellre en normal powerbank utan solceller eller investera i en korrekt solcells powerbank med 5 watt eller mera.

3 artiklar
3 artiklar

SOLCELLS POWERBANK - SOLCELLSLADDARE OCH BATTERI I ETT!

 

Solcells powerbanks har blivit mycket populära i Denmark, sedan dom erbjuder en lätt och enkel lösning till exempel festivaler eller vandring. Självom man lätt kan köpa solcellsladdare och powerbank seperat och sen använda dom tillsammans så är det skönt att kunna köpa ett samlat produkt var elektroniken spelar perfekt tillsammans.

Om man köper en solcellsladdare utan powerbank, så är man tvungen till att ha sin elektronik kopplad direkt till laddaren hela tiden för att kunna använda den - annars så har solens strålar gått förlust. Därför rekommenderar vi att alltid kombinera solcellsladdare tillsammans med powerbanks, eller köp en sollcell powerbank som har en inbyggd kapacitet.

Dessutom är några apple produkter känsliga överför direkt laddning från solcellen, var till exempel molnig väder kan deaktivera laddningen. Så ville en solcell powerbank vara det absoluta val för apple produkter.

 

HUR MYCKET WATT(W) OCH KAPACITET(MAH)?

Vi rekommenderar att powerbanken har en kapacitet på minimum 1.000mAh pr Watt. Det betyder att exempel 5.000mAh till en 5W solcellsladdare.  Detta betyder dock inte att andra kombinationer inte fungerar ihop. Våran 6W solcells powerbank från ALLPOWERS har ett batteri med en kapacitet på 10.000mAh. Detta betyder bara att solcellen ska använda flera dagar på att ladda powerbanken helt i dårligt väder. Våran 15W solcellsladdare från ALLPOWERS har bara ett batteri på 6.000mAh, men detta är för att batterifunktionen ska kunna ses som ett tillägg till direkt laddning av elektronik.