Solcell rörelsevakt/sensor

Solcellslampor med rörelsesensor i toppkvalitet med kraftigt ljus och desginade till att fungera helt optimalt året runt. Solcellslampor med rörelsevakt/sensor är det enklaste och mest effektiva sättet att säkra mörka passager på sidorna av huset. Eftersom solcellslamporna med rörelsevakt endast ska lysa när någon går förbi, behöver de inte så mycket ström från solcellen under dagen för att kunna fungera - året runt och också på de sidor av huset där det är relativt lite solljus. Den helt stora fördelen är att det inte behöver dras elkablar eller bytas batterier, eftersom lampan automatiskt laddas från solpanelen hela tiden. 

Visa mer Visa mindre
per sida

23 vara

Sätt fallande sortering
per sida

Lampor med rörelsevakt - på solceller!  

Lampor med rörelsevakt/sensor på solceller är framtiden för utomhusbelysning. Det är den optimala kombinationen av två tekniker: Sensorn ser till att lampan endast tänds när det är användning för det, vilket betyder att solcellen behöver generera mycket mindre ström för att fungera optimalt. Samtidigt möjliggör solcellsteknologin att lampan är fullständigt självkörande på grön energi och därför kan placeras precis där var du har användning för den, utan behov av sladdar och eluttag.

Utomhusbelysning med rörelsevakt är praktiskt, men både miljön och elräkningen skonas också när solcellslampor används istället för vanlig utomhusbelysning. 

Våra solcells-LED-lampor med rörelsevakt är specifikt designade till nordiska väder- och ljusförhållanden och kan fungera perfekt året runt, i stort set uavsett hur lite solljus de får. De har alla en hög IP-klassificering, som betyder att de håller i många år på trots av fukt, snö, storm och låga temperaturer.

 

Utomhuslampor med rörelsevakt/sensor - här är det smart att använda solceller:  

  • På väggar, murar och stakt som ersättning till vanlig utomhusbelysning.

  • På lodräta ytor som inte är vända mot söder, som ersättning till vanliga utomhusvägglampor på solceller, som lyser konstant och därför har behov av mer solljus. 

  • På kolonihus där det oftast inte är tillgång till ström.

  • Som tjuvsäkring. Forskning på området har visat att utomhuslampor med rörelsesensor oftast är ett lika bra skydd mot tjuvar som alarmer är - och solcellslamporna är långt billigare och mer flexibla. 

 

Fördelen med exempelvis en utomhuslampa med sensorfunktion, är att den är superenkel och billig att montera och kan lika enkelt flyttas om det skulle behövas. Det ska inte dras elkablar och blir däför inte behov av elektriker.