Solcell trädgårdslampor

Skapa mysig stämning och säker framkomst i din trädgård och infart med dessa vackra solcellslampor på spjut. Lamporna börjar automatisk lysa när det blir mörkt och är fuldständigt självkörande på GRÖN ENERGI, utan några behov för att dra sladdar eller byta batterier. Vi förhandlar en rad av topp-kvalitets solcellsbelysning, som lyser längre och med mycket mera kraft än normala solcellslampor, är fuktsäkra och tillverkat i den bästa kvalitet av rostfritt stål med bra skydd mot blåst och dåligt väder.

Visa mer Visa mindre
per sida

50 vara

Sätt fallande sortering
per sida

SOLCELLSBELYSNING - TRÄDGÅRDSLAMPOR TILL ALLA SYFTEN

Varför överväga solceller?

Det kan finnas många syften med att skaffa sig trädgårdslampor; allt från prydnad i rabatten till belysning av infarten. Oavsett vad syftet är, kan det idag hittas solcellslampor som är lämpliga till syftet. Men varför är de så populära?

En av de viktigaste orsakerna är att de är enklare att installera och lättare att flytta runt på. Det är inget behov av elektriker för att det ska dras kablar. Därför kostar solcellslamporna en bråkdel  av priset.

I solcellslampornas unga år fick de tyvärr ett dåligt rykte. Det kunde den gång bero på att teknologin - eller kanske mer riktigt tillverkningsmetoden och behovet av kvalitet  - låg på en mycket lägre nivå, varför solcellslampan snabbt blev till ett litet billigt spjut med en försvinnande liten solpanel på toppen.

Det är inte för att säga att dessa billiga små lamper inte har sin plats idag, för det har de bestämt. Så länge man är medveten om vilket syfte de köps till och att de fungerar bäst i den ljusa delarna av året.

Men solcellslampor är mycket mer än detta idag. Inte bara kan det fås lampor som är pålitliga året runt - och detta inkluderar även ljusslingor - men de kan fås till olika syften; allt från lampor till blomsterrabatten till spotlights och strålkastare som tänds när det är rörelse i närheten.

Alla typer av lampor kan efterhanden fås i alla kvaliteter. Därför handlar det nu mest om att vara uppmärksam på vad det är man köper. Första steget är att hitta platsen där produkterna - deras specifikationer och begränsningar - beskrivs i detalj. 

Därefter är det bara att välja...