Solcellsfacklor

Solcellsfacklor är det nya gröna sättet för att få vackert flammande och glödande ljus i trädgården. Solcellsfacklorna laddas av solen på dagen och börjar automatiskt att lysa med sitt härligt mjuka och flammande ljus när det blir mörkt till kvällen - Precis som vanliga facklor på olja, bara på helt GRÖN ENERGI direkt från solens strålar. Spara på miljön, slipp för att fylla på med olja och ta bort brandrisken med facklor, genom att istället använda solcellsfacklor.

Den ursprungliga kvalitetsdesignen av solcellsfacklor heter SUNFLAME. SUNFLAME skiljer sig från annan flammande solcellsbelysning genom att de har mycket större batteri, mer effektiv solpanel, bättre skydd mot regn, möjlighet till USB-laddning och så har de en energisparfunktion. Allt detta bidrar till att SUNFLAME-facklor kan användas effektivt året runt och hålla i många år.

 

Visa mer Visa mindre
per sida

5 vara

Sätt fallande sortering
per sida

Solcellsfacklor som den moderna trädgårdsfacklan 

Solcellsfacklor har sedan 2018/2019 på allvar vunnit plats i Norden och många har redan införskaffat sig ett par av dessa flammande underverk på GRÖN ENERGI, som ersättning till vanliga oljefacklor.

Att solcellsfacklor har blivit så populära är nog mest på grund av att det har utvecklats en LED-flammande effekt som nästan på pricken liknar riktig eld - sett vid sidan av varandra är det nästan omöjligt att se skillnad! LED-lamporna håller nästintill i en evighet och använder väldigt lite ström, vilket gör de mycket lämpliga att kombinera med en mindre solpanel och därmed bli till solcellsfacklor. 

Dessutom förorenar alla oljelampor och vanliga trädgårdsfacklor mycket mer och utgör även en brandfara. De ska också löpande fyllas på med olja, vilket är dyrt och besvärligt. Solcellsfacklorna däremot, fungerar fullständigt helautomatiskt på energi direkt från solen och de kräver inget underhåll.