Solcell Facklor

Solcell Facklor är det nya gröna sättet att få ett snyggt glöd i din trädgård. Solcell facklorna ladds upp med hjälp av solen automatisk om dagen, og börjar sedan lysa om kvällen med samma härliga mjuka flammmande ljus som normala faklor på olia - bara på helt GRÖN ENERGI direkt från solens strålar. Spara på miljöet, spara på, påfyllning av olia och ta bart all brannfara  vid att ändra till solcell facklor.

Dom som först skapade designet för solcell facklorna heter TRUEFLAME och är utvecklad av ett känd firma, solcellelamper-2. TRUEFLAME klarar sig bättre än andra flammande produkter vid att ha ett större batteri och ett mera effektivt solcells pane, bättre skydd mot regn, möjlighet för att laddas upp via USB och strömsparandes funktion. Alla dissa bidrar till att TRUEFLAME facklor kan användes effektivt året runt och hålla i många år.

 

 

4 artiklar
29%
29%
SunFlame Premium Solcellefakkel
Specialpris 199,00 SEK
Ordinarie pris 279,00 SEK
14%
14%
solcelle fakler trueflame mini
Specialpris 299,00 SEK
Ordinarie pris 349,00 SEK
13%
13%
trueflame solcelle lanterne
Specialpris 349,00 SEK
Ordinarie pris 399,00 SEK
4 artiklar

SOLCELL FACKLOR SOM DEN MODERNA TRÄDGÅRDS FACKLOR

 

Solcell facklor har för alvar vunnit insteg i Norden från 2018/2019, och många har redan anskaffat sig ett par av dessa flammande vidunder på GRÖN ENERGI som ersättning för normala facklor på olia.

Orsaken till att solcell facklor har blivit så populära är nog mest för att man har udvecklet en LED flammande effekt som nästan liknar en riktig eld vid sidan av varandra så är det nästan omöjligt att se skillnad. LED glöd lamporna håller nästan för evigt och använder mycket lite ström, vilket gör dom mycket lämplig för att bli kombinerat med en mindre solcell - och blir därför till en solcell facklor

Dessutom är alla olie lampor och normala trädgårds facklor mycket mera  förorenande, och utgör dessutom en brandfara. Dom ska fyllas upp med olia hela tiden, vilket är dyrt och besvärligt. Solcell facklor därimot fungerar fullständigt automatisk på energi direkt från solen, och kräver ingen upprätthållande.