Solcell lykta

Hos Solarcamp.se hittar du ett allmänt urval av miljövänliga og energisparande solcell lyktor i bra kvalitet och snygga designs, som du kan använda till utomhus dekoration om sommartiden. Med inbjudande och färggrann  solcellsbelysning kan du snabbt och lätt skapa den rätta stämningen, och hemtrevlighets belysning, som passar till vilken som helst dekorations stil och vilket som helst utomhus-arrangemang. Vi har också ett urval av högkvalitets LED lyktor från våran engelska producent, solcellelamper-2, som är designat till att kunna lysa unnder hela året och som kan hålla till både frost och vind väder.

11 artiklar
22%
- 22%
solcelle lanterner
Specialpris 69,00 SEK
Ordinarie pris 89,00 SEK
Nyhet
20%
- 20%
Egholm Solcelle Lanterne med "stearinlys"
Specialpris 159,00 SEK
Ordinarie pris 199,00 SEK
20%
- 20%
Solcelle lanterner
Specialpris 79,00 SEK
Ordinarie pris 99,00 SEK
29%
- 29%
Samsø Solcelle Lanterne med "stearinlys"
Specialpris 249,00 SEK
Ordinarie pris 349,00 SEK
20%
- 20%
Förbeställning
Forsalg SE
Specialpris 279,00 SEK
Ordinarie pris 349,00 SEK
50%
- 50%
Forsalg SE
Specialpris 99,00 SEK
Ordinarie pris 199,00 SEK
11 artiklar

PYNT TILL TRÄDGÅRDEN MED DEKORATIV SOLCELL LYKTOR TILL UTOMHUS

 

Hos Solarcamp.se har vi alltid ett allmänt kvalitetsområde av festliga och dekorativa solcells lampor och utomhus belysnings lyktor till förnuftiga priser, som försörjer dig med miljövänlig och stämnings skapande belysning.

I vårat urval av de kinesiska lyktor (eller iallafall kinesisk inspirerade) med solceller hittar du blandt annat färgranna flaskor med inbyggda solcellspaneler, med snören som du kan hänga upp dom i, så kan det inte vara lättare att hänga upp dom i träd, eller på terrassens stolpar eller på bjälker.

 

Användning av trädgårdslyktor

Trädgårdslyktor är perfekta solcells belysning till bröllop, dop, eller till konfirmationen eller till  sommarfesten, vart du höstar dagens solljus på eleganta flaskor, så dom kan lysa upp under natten. Fördelen vid trädgårdslyktor på solceller är att dom är super lätta att sätta upp, och kan laddas upp av sig själv vid hjälp av solens strålar.

Här kan du hitta stora som små chic solcells lyktor i alla regnbågens färger och i klassisk elegant och varm vit färg, som särskilt gör det bra vid sommarens många grill-kvällar, och trädgårds festar. Dessa utomhus lyktor med solceller fås i samma stil som dom klassiska rispappers lampor, men är gjorde av Nylon eller organza, vilket gör dom mycket starkare imot vind och blåst väder samt moderat mängd regn.

 

PRAKTISK OCH MILJÖVÄNLIG SOLCELL BELYSNING

En solcell lykta är det perfekta valet till dig som önskar  ett miljövänligt belysnings alternativ. En liten solcellspanel i lyktan gör om solens strålar till ström, som sparas upp under dagen i solljuset. Lyktans LED-Ljus tänds automatisk efter mörkrets inbrott. Flera av våra solcell lyktor finns dock också med en praktisk On/Off knapp.

Våra solcell lyktor är fullständigt trådlösa och super enkel att använda, sedan du har lätt vid att hänga upp dom vart det passar dig bäst själv om det är långt från uttaget. Sedan att våra luktor kan lysa upp till 10 timmar när du är full uppladdade. Med solcellslampor och lyktor slipper du för all irritation med sladdar och batterier, och så ungår du också för brandfaran vid att ha levande ljus.

Solcell lyktorna är perfekta till sommarfester, caféer eller utomhus-arrangemanger, såsom bröllop eller mycket mera. Alla våra lampor och lyktor  med solceller fås i många fina och klassiska designs, som är up to date med tidens trädgårds och interiör mode. Om det till trevlig dekoration i fönsterkarmen, skyltfönster eller utomhus, så sprider solcell lyktorna och solcells lamporna en helt särskild stämning som man bara kan bli i gott humör av.