Solcell rörelsevakt

Solcellslampor med sensor i toppkvalitet från våran engelska producent solcellelamper-2, med mycket kraftigt ljus och desginade för att fungera helt optimalt året runt.

Sensorlampor med soceller är det lättaste och mest effektiva sättet att göra mörka passager vid sidan av huset lite säkrare. Eftersom sensorlamporna bara lyser när folk går förbi, behöver de inte få särskilt mycket ström från solcellen under loppet av dagen för att kunna fungera – året om och även på de sidor av huset där det är relativt lite solsken. Den största fördelen är att du inte behöver sladdar eller byta batterier, eftersom solcellen per automatik laddar upp lampande löpande.

20 artiklar
20 artiklar

SOLCELLSLAMPOR

 

Lampor med sensor åp solceller är framtiden för utomhus belysning. Det är den optimala kombination av två teknologier: Sensorn ser till att lampan bara tänds när det är användning för det, vilket betyder solcellen behöver generera MYCKET mindre ström för att kunna funka optimalt. Samtidigt gör solcells teknologien det möjligt att lampan är fullständig självkörande på grön energi, och därför kan sättas upp precis där du har använding för det. Och du ska inte tänka på sladdar och uttag.

Ett utomhus ljus med sensor är praktiskt, men att använda solcelleslampor i stället för vanliga utomhus belysning sparar på både miljö och strömräkningen.

 

Våran solcells LED lampa med sensor är specifikt designad till nordisk väder - och ljusförhållande och kan fungera perfekt året runt, oavsett hur lite sol dom får. Dom har alla en hög IP-rating, vilket betyder att dom håller i många år trots för fukt, snö, storm eller låga temperaturer.

 

SOLCELLSLAMPOR MED SENSOR - HÄR ÄR DET SMARTA VID ATT ANVÄNDA SOLCELLER:

 

- På väggar, eller staket som ersättning för vanliga utomhus belysning.

- På lodrätta yter, som inte är sytvända, som ersättning för vanliga utomhus solcellslampor, som lyser konstant och behöver mera sol.

- På koloniträdgårdar vart det ofta inte är finns möjlighet för ström.

- Som tjuvsäkring- Forskning på området har visat att utomhus sensor lampor ofta är lika bra till att skydda mot tjuvar som alarmer - och är mycket billigare samt mera flexibel.

 

Fördelen vid exempelvis en utomhus vägglampa med sensor är att den är super lätt och billig at sätta upp, Och kan flyttas lika lätt. Där ska inte dras någon kabel och får inte någon behov av en elektriker.