Solcell vägglampa

Top kvalitets utomhus vägglampor för installation på murar, väggar eller staket. från våra engelska leverandörer, solcellelamper-2 - Designade för att fungera året om i Norden. Vägglampor med solceller för utomhusbruk är en smart lösning för utomhusbelysning, då du inte behöver dra sladdar. Våra vägglampor med solceller lyser lika kraftigt som vanlig utomhusbelysning och är designade för att kunna ge bra ljus genom hela vintern, även om vädret är dåligt och soltimmarna få.

34 artiklar
14%
14%
avon solcelle væglampe aluminium
Specialpris 299,00 SEK
Ordinarie pris 349,00 SEK
17%
17%
Chelsea solcelle væglampe (antracit)
Specialpris 499,00 SEK
Ordinarie pris 599,00 SEK
14%
14%
Gloucester solcelle væglampe
Specialpris 299,00 SEK
Ordinarie pris 349,00 SEK
20%
20%
Eco Wedge solcellsvägglampa med sensor
Specialpris 199,00 SEK
Ordinarie pris 249,00 SEK
25%
25%
Sherpa solcelle trin lys
Specialpris 299,00 SEK
Ordinarie pris 399,00 SEK
13%
13%
solcellsbelysning
Specialpris 699,00 SEK
Ordinarie pris 799,00 SEK
23%
23%
Eco wedge PLUS solcellslampa
Specialpris 499,00 SEK
Ordinarie pris 649,00 SEK
34 artiklar

FÖRDELAR VID UTOMHUS VÄGGLAMPOR MED SOLCELLER

Utomhus belysning utan sladdar

När du ska installera lamper på t.ex. sidan av huset eller ett staket, kan det vara lite av ett arbete att få lagt ström till utomhuslamporna. Det är just precis här solcell versionen av utomhus lampor verkligen kan gå in och göra ditt liv lite lättare.

Våra solcells vägglampor är mycket lätta att montera och kräver stort set ingen upprätthållande. Dom är designade till att kunna fungera året runt i svenska ljus- och väderförhållande, och också kunna lysa till långt ut på kvällenn om vintern. Det ända kravet för att kunna ersätta vanliga utomhus vägglampor med solcellslampor är att den lodrätta platta, ska vända i en sydlig riktning, och att solens stråler ohindrat kan pricka solcellslamporna i dom bra timmarna mellan kl. 10 och kl. 15.

Våra solcellslampor fungerar utan problem om Våren, sommaren, och hösten - själv om det t.ex. kommer skugga om dagen eller om den är vest/öst vänt. Men om vintern vill solcellslamporna inte kunna följa med. Om den inte sitter i en position var den får mest möjligt sol.

 

Utomhus vägglampor med sensor som alternativ

Om man har en vägg eller ett stängsel, som inte är optimalt att placera normala solcells vägglampor så bör man titta på våra lampor med sensor. Sensorlampor på solceller har den stora fördelen med att dom ska lysa i perioder av natten i stället för konstant. Vilket betyder att dom kan köra optimalt på mycket lite ström. Dessa lampor är en optimal lösning till sidan av huset där det kommer mycke skugga under dagen.

 

Lägre strömräkningar och en insats för miljöet

En annan stor fördel vid solcellslampor och vid solcellsteknologien är att lamporna är helt självkörande på görn energi. Resultatet är en mycket lägre strömräkning och mindre CO2 avtryck på våran klot.