Solcellsfacklor

Solcellsfacklor är det nya gröna sättet för att få vackert flammande och glödande ljus i trädgården. Solcellsfacklorna laddas av solen på dagen och börjar automatiskt att lysa, med sitt härligt mjuka och flammande ljus, på kvällen - Precis som vanliga facklor på olja, bara på helt GRÖN ENERGI direkt från solens strålar. Spara på miljön, slipp för att fylla på med olja och ta bort brandrisken med facklor, genom att istället använda solcellsfacklor.

De som först skapade solcellsfacklornas design, heter TRUEFLAME och är utvecklade av den erkända engelska firman solcellelamper-2. TRUEFLAME klarar sig mycket bättre än andra flammande produkter, genom att de har ett större batteri och än mer effektiv solpanel, ett bättre skydd mot regn, möjlighet till USB-laddning och en strömsparfunktion. Allt detta bidrar till att TRUEFLAME-facklorna kan användes effektivt året runt och hålla i många år.

 

 

5 artiklar
20%
- 20%
Förbeställning
Forsalg SE
Specialpris 279,00 SEK
Ordinarie pris 349,00 SEK
35%
- 35%
Forsalg SE
Specialpris 129,00 SEK
Ordinarie pris 199,00 SEK
33%
- 33%
SunFlame Premium Solcellefakkel
Specialpris 299,00 SEK
Ordinarie pris 449,00 SEK
29%
- 29%
SunFlame Small solcelle fakler
Specialpris 49,00 SEK
Ordinarie pris 69,00 SEK
5 artiklar

Solcellsfacklor som den moderna trädgårdsfacklan 

Solcellsfacklor har sedan 2018/2019 på allvar vunnit plats i Norden och många har redan införskaffat sig ett par av dessa flammande underverk på GRÖN ENERGI, som ersättning till vanliga oljefacklor.

Orsaken till att solcellsfacklor har blivit så populära är nog mest på grund av utvecklingen av en flammande LED-effekt, som nästan liknar riktig eld - sett vid sidan av varandra är det nästan omöjligt att se skillnad på riktig eld och LED-flammorna. LED-lamporna håller nästan i en evighet och använder väldigt lite ström, vilket gör de lämpliga att kombinera med en mindre solcell, som därmed blir till solcellsfacklor.

Dessutom är alla oljelampor och vanliga trädgårdsfacklor mycket mer förorenande och utgör dessutom en brandfara. Oljefacklorna ska frekvent fyllas på med olja, vilket är både dyrt och besvärligt. Solcellsfacklor däremot, fungerar fullständigt automatiskt på energi direkt från solen och kräver inget underhåll.