Solcell ljuslyktor

Hos Solarcamp.se hittar du ett brett urval av miljövänliga och energisparande solcellslyktor av bra kvalitet och i snygg design, som kan användas utomhus under sommaren. Med inbjudande och färggrann solcellsbelysning kan du snabbt och enkelt skapa den rätta stämningen och trivselbelysningen, som passar till vilken som helst dekorationsstil och vilket som helst utomhusarrangemang. Vi har också ett urval av högkvalitets LED-ljuslyktor, designade till att kunna lysa under hela året och som kan hålla till både väder, vind och frost.

14 artiklar
25%
- 25%
Alina solcelle stolpelampe
Specialpris 411,75 SEK
Ordinarie pris 549,00 SEK
15%
- 15%
trueflame solcelle lanterne
Specialpris 381,65 SEK
Ordinarie pris 449,00 SEK
Nyhet
30%
- 30%
Guildford 3-i-1 solcelle lampe
Specialpris 349,30 SEK
Ordinarie pris 499,00 SEK
30%
- 30%
Forsalg SE
Specialpris 384,30 SEK
Ordinarie pris 549,00 SEK
Nyhet
30%
- 30%
Firefly solcelle lys
Specialpris 279,30 SEK
Ordinarie pris 399,00 SEK
25%
- 25%
Forsalg SE
Specialpris 171,75 SEK
Ordinarie pris 229,00 SEK
20%
- 20%
solcelle lyskæde
Pris från:
Specialpris 559,20 SEK
Ordinarie pris 699,00 SEK
20%
- 20%
Solcelle lampe Windsor
Specialpris 399,20 SEK
Ordinarie pris 499,00 SEK
14 artiklar

PYNTA UPP UTOMHUS I TRÄDGÅRDEN MED DEKORATIVA SOLCELLSLYKTOR

 

Hos Solarcamp.se har vi alltid ett brett kvalitetssortiment av festliga och dekorativa solcellslampor och solcellslyktor till förnuftiga priser, som ger dig miljövänlig och stämningsskapande belysning.

I vårt urval av de kinesiska ljuslyktorna, (eller i alla fall kinesiskt inspirerade), med solceller hittar du bland annat färgranna flaskor med inbyggda solcellspaneler och snören som gör det enklare än någonsin att hänga upp i träd, på altanstolpar eller bjälkar. 

 

Användning av solcellslyktor

Trädgårdsljuslyktor är den perfekta solcellsbelysningen till bröllop, dop, konfirmationen eller till sommarfesten, där du skördar dagens solljus på eleganta flaskor så att de kan lysa upp under natten. Fördelen med trädgårdsljusslyktor på solceller, är att de är superenkla att sätta upp och laddas automatiskt av solens strålar.

Här kan du hitta stora som små chica solcellslyktor i regnbågens alla färger och med klassiskt elegant och varmvit ljus, som särskilt gör sig bra till sommarens många grillkvällar och trädgårdsfester. Dessa utomhuslyktor med solceller fås i samma stil som de klassiska rispapperslamporna, men är istället tillverkade av nylon eller organza, som gör att de mer hållbara mot blåsigt väder och måttliga mängder regn. 

 

PRAKTISK OCH MILJÖVÄNLIG SOLCELLSBELYSNING

En solcellslykta är det perfekta valet till dig som önskar ett miljövänligt belysningsalternativ. En liten solpanel i lyktan omvandlar solens strålar till ström, som lagras under dagen i solljuset. Lyktans LED-ljus tänds automatisk när det blir mörkt. Flera av våra solcellslyktor finns dock också med en praktisk På/Av-knapp.

Våra solcellslyktor är fullständigt trådlösa och superenkla att använda, då du bara enkelt kan hänga dem där du tycker de passar - även om det är långt från ett eluttag. De flesta av våra ljuslyktor kan lysa upp till 10 timmar när de är fulladdade. Med solcellsdrivna lampor och lyktor slipper du för allt krångel med sladdar och batterier och så undgår du brandfaran med att använda levande ljus.

Solcellslyktorna är perfekta till sommarfester, kaféer eller utomhusarrangemang, såsom bröllop och mycket mer. Alla våra lampor och lyktor  med solceller fås i många fina och klassiska designs, som är up-to-date med tidens trädgårds- och interiörtrender. Om det så är till trevlig dekoration i fönsterkarmen, skyltfönster eller utomhus, så sprider solcellslyktorna och solcellslamporna en helt särskild stämning som du bara kan bli i gott humör av.