Lumify – året runt-solcellsslinga

LUMIFY ljusslingan är från den engelska producenten  och är specifikt designad för att kunna fungera året runt och lysa stabilt också i vintermånaderna. Ljusslingan presterar så bra i svenskt vinterväder att den också kan användas som deciderad julljusslinga, vilket ger möjligheten att dekorera delar av trädgården där det annars är besvärligt med tillgång till el-uttag. Kompletteras julbelysningen med solcellsslingor, sparas det dessutom på både miljö och el-räkning.

Visa mer Visa mindre
per sida

8 vara

Sätt fallande sortering
per sida

Lumify: En solcellsslinga som fungerar utomhus hela året

Hur skiljer den sig från andra solcellsslingor?

De flesta solcellsljusslingor är designade till att fungera på sommaren - i varje fall i det svenska vädret. Detta är den vigtigaste punkten, på vilken Lumify skiljer sig från andra solcellsslingor. Orsaken till att Lumify kan lysa stabilt hela vintern är huvudsakligt för att den har en bättre solpanel, som både är större och med mer effektiva solceller. 

Det betyder med andra ord att Lumify kan hämta mer energi från det ljus vi har och därför har den också mer att "leva av". Det ska tilläggas att den även har större batterikapacitet, vilket betyder att när det är en dag med bra väder så har den kapacitet till att spara mer energi till dagarna med sämre väder. Det betyder att du kan använda din Lumify solcellsslinga utomhus året runt - även i den svenska, mörka vintern.

Sist men inte minst är Lumify tillverkad av kvalitetskomponenter, vilket betyder hög IP-rankning och lång livslängd.

Värt att nämnas är att även om Lumify, som utgångspunkt, är tänkt som en utomhussolcellsslinga, kan den även laddas via USB och solpanelen kan kopplas från. Det betyder att den även kan användas inomhus. 

 

Varför välja solceller?

Varför valet ska falla på solceller, finns det flera orsaker till. Den mest uppenbara är att det är superenkelt att sätta upp en solcellsslinga. Du ska inte tänka på att dra sladdar från ett vägguttag, vilket betyder att ljusslingan utan bekymmer också kan sättas upp på platser som är mer avsides i din trädgård eller kanske i slutet av en lång uppfart

En helt annan sida av saken - som är betydande för några, men kanske inte för alla - är att den är fullständigt självkörande på grön energi.