Lumify – året runt solcell ljusslinga

LUMIFY jusslingan är producerat av engelska solcellelamper-2 och är specifikt designad till at kunna fungera året runt, och lysa stabilt själv i vintermånaderna. Ljusslingan presterar så bra i dansk vinterväder, att den också kan användas som deciderad juledekorationer, vilket öppnar för möjligheter för att dekorera delar av trädgården, vart det annars är svårt  att få ström. Dessutom sparar du både miljöet och el-räkningen, vid att använda solcellsljusslingor till att komplimentera normal juldekoration.

7 artiklar
7 artiklar

LUMIFY: EN UTOMHUS LJUSLINGOR SOM FUNGERAR HELA ÅRET

 

Hur skiljer den sig från andra solcelsslingor?

De flesta solcellsljusslingor är bara designat till att kunna fungera om sommaren - I allafall i det danska vädret. Det viktigaste punkten till varför lumify skiljer sig från andra solcells ljusslingor. Orsaken till att den kan lysa stabilt hela vintern, är huvudsakligen att den har en bättre solpanel. Som är både större och med mera effektiva solceller.

Det betyder med andra ord att kan Lumify drar mera energi från det ljus vi har, och därför har den mera att "leva av". Den har också en större batterikapacitet, vilket betyder att när det är en bra dag med bra väder, så har den kapacitet till att kunna spara till sämre dagar. Detta betyder att du kan använda din Lumify Ljusslinga utomhus året runt, även i den mörka svenska vinter.

Och till sist så är Lumify byggd med kvalitetskomponenter, vilket betyder en hög IP rating, och lång levnadstid.

Det är värt att nämna att även om Lumify som uppslagsända är gjord som en utomhus ljusslinga så kan den också ladda upp direkt via USB, och solpanelen kan man koppla ifrån, så man också kan använda den innanför.

 

Varför välja solceller?

Det finns flera orsaker till varför att välja solceller. Den mest uppenbara är att det är super lätt att sätta upp. Man ska inte tänka på att dra sladdar från ett vägg-uttag. Det betyder att man fritt kan hänga upp ljusslingan vart man vill utan bekymmer.

En helt annan sida av saken som betyder något för några, men inte för andra är att den kör på grön energi.