Tärningslampa med solceller/USB - färgerna kan skiftas

I lager
949,00 SEK
 • Köp 2 för 900,00 SEK och spara 5%
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Tillverkare 
 • Till inom- och utomhusanvändning
 • Möjlighet att skifta färger
 • Laddas via solpanel/USB, kan också anslutas till el-uttaget
 • Dold solpanel
 • Enkel installation
 • Två års full garanti

Nu har du möjligheten att med dessa vackert färgskiftande "mood lights", tillföra en "wow-effekt" till både inom- som utomhusområden. Serien av ShpaeLights kan både användas som batteridriven bärbar lampa som kan laddas från USB, från solpanelen eller användas som en vanlig lampa via el-uttaget, (krävs en USB-adaptor till stickkontakten). Denna mångsidighet ger en fullständig frihet till att placera lampan vart du helst önskar, i hemmet eller i trädgården. Välj din favoritfärg eller låt ShapeLights lugnt och stilla skifta mellan att lysa i alla de olika färgerna.

 


De flesta har nog sett de populära klotlamporna som kan användas som pynt i trädgården. ShapeLights är nästa generation av detta koncept och de kan dekorera fint i trädgården, men kommer nu också i olika former, skiftande färger och är starka nog till att användas som stol eller ett litet bord.


ShapeLights har inbyggd solpanel som är dold inne i lampan. De kan alltså placeras långt bort från el-uttag och laddas via solen hela året runt. Under de mörkaste vintermånaderna kan det dock tiden som lamporna lyser vara kortare, om endast solenergi används. ShapeLights passar också till inomhusanvändning och - som ses på bilderna - ger de ett trivsamt ljus.

 

Färgskiftande stämningsljus

ShapeLights skapar en oundviklig atmosfär och kan ställas in till att skifta mellan att lysa i färgerna röd, grön, blå, lila, ljusrosa och ljusblå eller så kan de ställas in så de lyser i din favoritfärg. Du kan också välja mellan att använda vitt eller varmvitt ljus, som båda två lyser märkbart starkare än de andra färgerna.

 

Användning av ShapeLights inomhus

ShapeLights kan användas inomhus som stämningsbelysning i vardagsrummet, som nattlampa i barnens sovrum eller i entré/hall. Med hjälp av en USB-adaptor kan ShapeLights också anslutas till el-uttaget, alternativt kan lampan laddas via USB och därefter användas som en bärbar lampa, (eftersom de har batterier), om det inte finns el-uttag i närheten. Det tar bara ett par timmar att ladda batteriet fullt via USB och härefter räcker laddningen till 16 timmars ljustid.

På inomhusinställningen fungerar ShapeLights på många vis som en helt vanlig lampa, då den börjar lysa först när du tänder den och fortsätter lysa till du väljer att släcka den. I motsättning till utomhusinställning, kommer ShapeLights med inomhusinställningen att fungera i redan upplysta områden och det är då ingen timer som automatiskt släcker lampan efter sju timmar.

 

Användning av ShapeLights utomhus

ShapeLights är perfekt till att tillföra stämning i trädgården. Basen inne i lampan innehåller den dolda solpanelen som laddar batteriet via solen, genom skalet. Lampan är också möjlig att ladda via USB, vilket är perfekt om du inte har en solrik plats där du önskar att placera din ShapeLight lampa eller till perioder när det är väldigt dåligt väder. En full laddning på USB tar endast ett par timmar och är tillräcklig för att ge 16 timmar med ljus, utan hjälp från solen. På utomhusinställningen kommer ShapeLights automatiskt att tändas när det blir mörkt och stängas av efter sju timmar, vilket sparar på strömmen till följande nätter.

 

Solcells-performance 

ShapeLights är designad till att fungera utomhus året runt i England, som ju har väder- och ljusförhållanden som på många vis liknar Danmarks och även Sveriges. Lamporna kan som sagt laddas via USB på endast ett par timmar. USB-laddning är dock inte nödvändigt om de varierande ljustiderna under vintern är okej, men en USB-laddning var annan vecka skulle nog vara tillräckligt till att säkra sju timmars ljus varje natt - oavsett väder.

ShapeLights kan lysa 16 timmar på en USB-laddning - utan någon som helst hjälp från solen - så en någorlunda gott placerad ShapeLight kommer bara behöva en USB-laddning var annan vecka under vintern och en sällan gång under vår och höst, för att fungera perfekt. USB-laddning förväntas inte vara nödvändig under sommaren.

 

Vattentäthet

ShapeLights har vattenskydd IP67, så de kan användas utomhus hela året runt och kommer att kunna motstå vad helst det svenska vädret kan komma att erbjuda. IP67 betyder också att du kan använda ShapeLights i alla inomhusytor - inklusive badrummet.

 

Enkelt batteribyte

ShapeLights använder ett enkelt 18650 litiumjonbatteri, (medföljer), som är det batteri som i dag i första hand väljs till elektroniska produkter som ligger i den bättre änden av kvalitetsspektrat. Denna typ av batteri ger utan problem flera års användning och kan enkelt bytas om det blir behov för det i framtiden.

 

Hållbarhet

ShapeLights är tillverkade av extremt hållbar PE-plast och är starka nog till att klara användingen som en slags lysande möbler. Både modellerna "Cube" och "Cylinder" kan lätt användas som ett litet bord och stol för barn eller lättare vuxna.

 

 

Specifikationer

 • Mått: 30 x 30 cm.
 • Vikt: 2,15 kg.
 • IP167-skyddad till utomhusanvändning
 • Högkvalitetsbatteri, 18650 Litiumjonbatterier, (inbyggda)

Förpackningens innehåll

 • 1 st. ShapeLight
 • 1,5 m. USB-kabel
 • Spjut för montering i gräsmatta, blomsterrabatt eller liknande

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Tärningslampa med solceller/USB - färgerna kan skiftas
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.