Magiska sätt att lysa upp livet med LED-ljusslingor

 

Glänsande, glittrande och glimrande - LED-ljusslingor är fascinerande. Traditionellt sett använt till festliga stunder och jul. Men...

Ljusslingor

 

Glänsande, glittrande och glimrande - LED-ljusslingor är fascinerande. Traditionellt sett använt till festliga stunder och jul. Men varför bara använda dem vid särskilda tillfällen? Det är bara att erkänna - Vi älskar alla dessa små vackra ljus. Så låt oss se på hur du kan använda ljusslingor hela året runt. Här är våra bästa idéer till hur ljusslingor kan användas i hemmet. 

 

1. Gör din helt egna ljuskrona

Designa en ekstra fin, speciel och mycket billig ljuskrona med något så simpelt som en rockring, eller var kreativ och återanvänd en gammal ljusskrona, en lampa från en loppis eller liknande. Här är ett par eksemplar. 

 

ljuskrona

ljuskrona

ljuskrona

 

2. Spegel, spegel på väggen där

En annan unik användning av ljusslingor är att vira de runt kanten på din spegel och därmed på ett ögonblick skapa ett praktfullt sken. Du kommer att se dig själv i ett nytt ljus med det samma

Spegel ljusslingor

spegel ljusslingor

 

3. Bling up le boudoir

Användningen av ljusslingor i ditt sovrum öppnar för många möjligheter. Du kan till exempel vira ljusslingorna omkring dina sängstolpar eller använda ljusslingorna tillsammans med sänggardiner.

säng gardiner ljusslingor

säng ljusslingor

säng ljusslingor

säng ljusslingor

säng ljusslingor

 

4. Gör simpelt bättre

Ta en gammal korg och ge den ett ljus-boost. Resultatet blir en helt ny utsmyckningsdetalj.

Korg ljusslingor

 

5. Se till stjärnorna

Vilket barn skulle inte fascineras av en lysande stjärnhimmel i taket? Bygg ditt egna äventyrsland med liten ansträngning, fantasi och de alltid så passande ljusslingorna.

Ljusslingor

 

6. Ljus i en kruka

Denne idé visar hur mycket som ganska enkelt kan uppnås med mycket simpla redskap 

Ljus i en kruka

Ljus i en kruka

Ljus i en kruka

 

7. Framhäv dina bilder

Har du en kal, vit vägg som kunde behöva lite kärlek? Här finns det möjligheter för att ta fram dina favoritbilder och ge de plats i ljuset.

bilder ljusslingor

bilder ljusslingor

bilder ljusslingor

 

8. Gör det ej själv

Det är inte alla som är lika glada för att göra saker själva. Och om du är en av dem, så utnytja alla underbara, färdiggjorda möjligheter som redan finns. Du kan använda dem på många olika sätt, som t.ex. till att göra belysning på matbordet lite mera interessant.

Ljusslingor

 

9. En vägg av ljus

Gör en tråkig vägg - eller en affischtavla - till en stor, trevlig lampa, eller källa till dämpad backgrundsljus.

Ljusslingor

Ljusslingor

 

Vi hoppas vi har inspirerat dig till att ta steget, och lysa upp ditt liv, med dessa exempel i bak huvudet :-)