Solcell bordslampor

Ett stort urval av bra LED-bordslampor som exempelvis kan ställas på trädgårdsbordet. Lamporna laddas från solcellen på dagen och börjar automatisk att lysa på kvällen. Solcellsbordslamporna kan också användas i t.ex. uterum eller på fönsterbrädor, tänk bara på att laddningen från solcellen går långsammare genom en fönsterruta.

Visa mer Visa mindre
per sida

15 vara

Sätt fallande sortering
per sida

LED-BORDSLAMPA: VARFÖR ÖVERVÄGA SOLCELLER?

Om du letar efter en bordslampa som ska användas utomhus, är det en bra grund till att tänka på solceller - om inte du vill ha levande ljus.

Typiskt önskas det att slippa för att behöva dra kablar till att använda bordslampor, men batterilampornas ström tar slut och levande ljus Man vill typisk gärna slippa för att måste dra sladdar för att ha bordslampor, men batterilampornas ström tar slut och levande ljus tänder eld på rabatten. Här kommer solcellsbordslampan in i bilden. Så länge den står ute om dagen, på en plats där det är mycket solljus, så lyser lampan fint på kvällen utan att det är behov för att tänka på något annat. 

Fördelarna är:

Börjar inte brinna och ska inte laddas
Kan stå ute även om det regnar
Kan ställas in till att automatiskt börja lysa när det blir mörkt, (men kan också släckas helt, så att de inte börjar lysa)
Det finns efterhanden riktigt många fina designs av solcellslampor

 

Så kanske är det på tiden att överväga denna möjlighet?