Solcellslampor till skjul

Söta och trevliga solcellsskulpturer/blommor/ljuslyktor/djur och mycket mer trivselbelysning i alla färger. Trädgårdsdekorationer och pynt på solceller kan skapa massor av liv och ljus i din trädgård, kolonilott eller balkong och det bästa av allt är naturligtvis, att alla dessa söta och charmerande lampor är fullständigt självkörande på GRÖN ENERGI, som varken kräver sladdar eller batteribyten.

Visa mer Visa mindre
per sida

8 vara

Sätt fallande sortering
per sida

Trädgårdsdekorationer - Varför överväga solceller 

Naturligtvis är denna fråga först och främst avhängande på vilken typ av trädgårdsdekoration du har i tankarna, men om vi antar att det antingen är något som lyser eller involverar vatten, så finns det flera bra skäl till att överväga solceller. 

Om det ska kunna lysa är alternativet antingen att det enbart kör på batterier - som i så fall regelbundet behöver bytas ut - eller att det dras el-kablar, vilket för det första är irriterande och besvärligt och som för det andra som regel inte är möjligt till de mindre sorterna av trädgårdspynt. 

Trädgårdsdekorationer med solceller är smart eftersom det bara ska placeras där var du önskar det och därefter sköter i stort sett allt sig självt. Den lysande trädgårdstomten - eller vad än det nu kan vara - börjar automatiskt att lysa i skymningen och laddar sedan under dagen - Så kan det inte bli mycket enklare med pynt till trädgården. 

Det ska dock kommas ihåg att det inte är någon idé att placera trädgårdsdekorationer på norrsidan av ett hus, eftersom det alltså krävs solljus. Därtill kan det förväntas färre timmars ljus på vintern. Men om detta är ok, så finns inget skäl till att inte välja solceller. Utsmyckning till trädgården med solceller fås i dag i så många olika varianter att det finns rikligt att välja mellan.