Solcellsslingor med lampor

Solcellsslingor med "glödlampor" och kulformade lampor på GRÖN ENERGI direkt från solen. Solcellsslingorna kan snabbt och enkelt sättas upp precis var du vill och de är komplett självförsörjande på ström från solpanelen. De vackra "glödlamporna" och olika kulformade lamporna ger ett mysigt sken över t.ex. trädgården eller verandan och ljusslingorna kan användas året runt i den svenska väderleken

Visa mer Visa mindre
per sida

14 vara

Sätt fallande sortering
per sida

 Ljusslingor med ”glödlampor” – Varför på solceller?


Vi minns alla – undantaget de allra yngsta kanske - den klassiska glödlampan och kanske minns vi den också i ett, så att säga, speciellt ljus och att det är en av förklaringarna till varför den är så populär i dag. I motsats till den klassiska glödlampan, med glödtråden, används det på solcellsslingorna LED-lampor som också förbrukar mindre ström, vilket är skälet till att de fungerar på solceller. Men varför överhuvudtaget överväga en solcellsdriven ljusslinga istället för den klassiska? Här är de tre typiska skälen: 

  1. Avstånd
    Eftersom det inte behövs några el-kablar till det vanliga strömnätet, behöver du inte bekymra dig om avstånd till vägguttag utan solcellsslingan kan utan problem placeras på äppelträdet längst ner i trädgården.

  2. Energiförbruk
    Du behöver inte tänka på el-räkningen med en solcellsslinga. 

  3. Principen
    Det är allmänt känt att vi människor är storanvändare av världens resurser och att vi långsamt rör oss in på mer miljöriktiga principer för att skona vår planet. Övergången till grön energi, även om teknologin inte alltid är helt färdig, är en naturlig del av denna process.