Eceen Ryggsäck med solpanel (svart, 6,5W)

I lager
899,00 SEK
 • 1-2 vardagars leveranstid

Kort om produkten

 • Avtagbar 6,5W solpanel
 • Laddar alla typer av smartmobiler/surfplattor
 • Solpanelen kan användas separat
 • Idealisk till vandringsturer
 • Kan kombineras med powerbank
 • Väskans mått: 37 x 24 x 10 cm. 
 • Vikt: 560 gram

Ryggsäck med inbyggd solpanel

Med en inbyggd solpanel passar denna ryggsäck till resor, vandringsturer, trekkning och andra platser där det kan vara problematiskt att få fatt på en stickkontakt. Alternativt passar den också som studie/skolväska, med en god robust design och inbyggd laddningsfunktion till surfplatta eller smartmobil.

 

Smart till avsides platser lokationer

Den medföljande 6,5W solpanelen är tillräckligt kraftfull för att hålla igång en smartmobil i solrika omgivningar och kan dessutom tas av ryggsäcken, så att den eventuellt också kan användas separat. Solpanelen sätts fast på väskan med ett blixtlås och kardborreband, vilket gör den mycket enkel till att ta av och på väskan. 

Solpanelen kan dessutom vikas åt sidan, för att komma åt den ficka med blixtlås som är placerad på väskan under solpanelen. Ryggsäcken har dessutom två öppna fickor på sidorna samt ett huvudrum, vari det också finns en mindre ficka med blixtlås.

Det finns också en liten ficka, med blixtlås, på baksidan av själva solpanelen, med plats till powerbank eller smartmobil under tiden som laddning pågår. 

Ryggsäcken väger endast 560 gram och har en storlek som gör att den är enkel att ta med. Den är alltså inte anpassad till den som ska ha riktigt många saker med, men till den som har en relativt lätt packning. 

Ryggsäcken är vattenavvisande, men inte vattentät. 

Observera! På bilderna visas modellen i två olika färger, men ryggsäcken är just nu endast tillgänglig i svart.

 

Powerbank rekommenderas

Till laddning av smartmobiler och surfplattor rekommenderar vi att använda en powerbank. Detta först och främst för att en del typer av smartmobiler kan vara kräsna när det kommer till strömkällan och i några tillfällen kan de därför avvisa att laddas direkt från solpaneler. Om det istället köps till en powerbank, (som inte är kräsen i förhållande till strömkällan), att använda med solpanelen, undviks detta problem. 

Utöver detta har en powerbank den fördel att den kan ligga i väskan och samla ström under tiden som du är på språng, utan att du behöver ha din smartmobil kopplad till sopanelen när solen är framme. Du kan härefter, på en senare tidspunkt när det passar dig, överföra strömmen från powerbanken till din surfplatta eller smartmobil.

 

Produktspecifikationer

 • Material: Nylon
 • Solpanel: 6,5W
 • Output: USB 5V/1A
 • Väskans mått: 37 x 24 x 10 cm.
 • Vikt: 560 gram

 

Förpackningens innehåll

 • Eceen ryggsäck (svart)
 • 6,5W solpanel

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Eceen Ryggsäck med solpanel (svart, 6,5W)
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.