LITTLE SUN DIAMOND SOLCELLSLAMPA

I lager
379,00 SEK
  • Köp 2 för 350,00 SEK och spara 8%
  • 1-2 vardagars leveranstid

Liten, robust och glittrande vacker under mörka kvällar. Little Sun Diamond är tredje medlemmen i Little Sun familjen. Lampan är i fickstorlek, väger nästan inget samt lyser och ger ett varmt ljus i prismamönster.

 

Produkten är inte inkluderad i kampanjer och erbjudanden, och säljs aldrig till reducerade priser.

Liten, robust och glittrande vacker under mörka kvällar. Little Sun Diamond är tredje medlemmen i Little Sun familjen. Lampan är i fickstorlek, väger nästan inget samt lyser och ger ett varmt ljus i prismamönster.

 

Lampan är utformad av den dansk-isländske konstnären Olafur Eliasson. Lampan laddas automatiskt upp när solcellen träffas av solstrålar och är perfekt som läslampa på kvällen och framför allt lätt att ta med sig på äventyr. 5 timmars direkt solsken blir till 5 timmars vackert och klart prismaljus.

 

Använd lampan som läslampa, som myslampa till barnen, till tältutflykten eller på vandringen. Endast fantasin sätter gränser.

 

Little Sun Projektet

När du köper en Little Sun lampa, bidrar du direkt med att sponsra förnyelsebar och miljöriktig belysning i afrikanska landsbygden, där man annars är beroende av oljelampor, som både förorenar miljön och är extremt dyra i drift. För varje Little Sun lampa som säljs, skickas en lampa till någon av våra lokala partners i Afrika, som säljer dem vidare till mycket låga priser till dem som har mest behov av dem

 

Läs mer om Little Sun Projektet på deras hemsida, HÄR.

Write Your Own Review
Du recenserar:LITTLE SUN DIAMOND SOLCELLSLAMPA
Din bedömning

Beställer du innan kl. 12, skickar vi ditt paket med Postnord samma dag. Leverans sker generellt nästkommande vardag, men för vissa postnummerområden kan det någon gång ta upp till två vardagar.

När paketet har skickats från vårt lager, mottager du trackingnummer på mejl/SMS till den e-postadress och telefonnummer som du har upplyst i din order. 

Vi levererar med Postnord. Du väljer själv om paketet ska levereras direkt på privatadress (99 SEK.) eller till ett utlämningsställe/postombud (59 SEK). Vid köp över 1000 SEK är frakt gratis till utlämningsställe och kostar endast 40 SEK för leverans på privatadress. 

Det är inte möjligt att hämta paketet på vår adress. 

SolarCamp har det fulla ansvaret för alla varor fram tills det att beställda varor är i kundens besittning. 

Önskar du hjälp med din beställning eller ångrar ditt köp, kontaktar du oss på e-post: [email protected], eller via kontaktformuläret på webbshoppen. Vi svarar snabbt på mejl och hjälper med dina frågor/ev. problem.